Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, December 17, 2010

Swimming suit Darissa & Teka dan Menang

Rentetan dari N3 lepas. Nilah swimming suit darissa...Punyalah susah nak cari yang mana berkenan. Ada berkenan pun takde saiz. Cari warna pink tak de size plak. Last2 amik je warna ijau..janji ada Dicha oiiiii....Excited ok nak cari dia punya swimsuit nie. Maklumlah anak gegirl kan. Kalu cari barang dia ibu dia yang lebih.

Eh! jangan ingat saya cari barang Darissa je tau, yang anak saya yang boy pun kalu cari barang dia pun excited jugak. Cume kalu gegirl ni banyak yang pink2 tu lah saya suka. Ibu dia kan peminat PINK!.

Suka tang macam skrit tu, yg ropol2..

Gedik ok masa saya nak snap pic nie. Macam tau je kita nak snap dia. uka dia macam malu2...heeeee

Seksi ker? Masa baby2 cekci takpe, kalu besar cekci2 macam ni ibu bantai....:). Baju ni memang muat-muat je kat badan dia. Rasenya tahun depan memnag kene beli lain nie..baby kan cpt membsar.

Ni pic bulan 4 hari tu. Kat Perangsang Templer Golf Club. Seminggu sebelum saya beranak. Kan nanti ada yang cakap saya tak belikan untuk Danish plak. Dia punya baju nie masih muat lagi sekarang. Yelah danish ni tak 'berbadan'. Duk macam tu jgk beratnya.

Kalu adalah yang nak meneka kan, boleh tak teka dorang nak pegi mana berswimming suit bagai nie? Tapi kalu dari tahun lepas yang baca blog saya mesti ingat saya bawak Danish p mana sempena birthday dia? Tahun ni kami bawak jgak tempat yang sama... Ada hadiah tau. Tapi hadiah taklah gempak..tanda kecik dari saya....

Jawapan dan pemenang akan diumukan pada 25 Disember nanti. Setiap sorang boleh teka sekali je tau...Pengomen pertama yang jawab dengan tepat akan terima hadiahnya. Jawapan letak kat komen n3 ni yer. TQ...Gud Luck Uolls....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



21 comments:

Azmiezas said...

Sunway Lagoon?..betul tak??..

mekchu said...

tak de pilihan jawapan a,b,c d ke? hehe.. tgh menggodek entry lama nak cr jawapan.. excited nak hadiah.. hahah..

nieda said...

sunway laggon..hihi dah ada org jawab dulu..gigih i cari last year punya entry tau.

dhia fitriah said...

sunway lagoon..
pssttt nk ikot.. hehe

Dee said...

aiseh..azmiezas dh jawap..dialah menang..mmg sunway lagoon kan?

*Tinie* said...

ala....bukan pengomen pertama ....jawapan dia sunway lagoon ....

eis said...

sunway lagoon kah?

Queen said...

alamak...nak gidek malas boleh tak?..hahhaha

tapi darissa so cute dalam itu swimming suit la.. =)

ieda said...

ermmm x dpt teka lah dik ..

ape2 punn sukenye tgk darissa dgn swim suit tuuu sooo cute ..
geramm tul akak tgk heheh kalau dpt pink kaler lagi cumei kannn :))

Sham Ummi Echa said...

pi sunway lagoon???

Mimy Hamid said...

family day sunway lagoon...kankankan seksi la darissa berbikini..auwwwww

Farasela said...

btul le...Sunway Lagoon...Fara lambat...tp sajer inform gak...bestnyer g sunway lagoon..

makdara TERdiva said...

desa water park ke???

MDT pun tengah cari swimsuit utk rebina girl , yg lame tu dia malu nak pakai..hehe!

Ciklinn said...

erm nak teka sunway lagoon tapi dah ada orang teka lor....tapi mmg sunway lagoon kan kan kan... hahaha

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

comelnye darissa....cantik bau tu muza...

MY HEART said...

Comelnya dia kai baju renang....


salam kenal ^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sunway lagoon...nak jugak..nak jugak...ibu darissa ngan darish baik kan..kan..kan...

kamelia. What's your style? said...

mana nak cari swimming suit mcm ni ye?

wahida said...

kenapa saya rasa mcm awak nak bawak dorang gi Tiara Beach Resort je...ahaks...saya main bedal je neh...

Deqna said...

dah terlewat lah nak teka2..

tapi darissa sungguh seksi dengan swimming suit dia tuh... saya pun tgh dok cari swimming suit utk Marissa ni.. next week nak gi bercoti...hehehe

Redbloodsnow said...

alololo...comey nah swimming suit die. kaler ijo lak tue...comel!