Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, December 28, 2010

Sunway Lagoon Part 2

Part 1 SINI

Part 2 ni banyak pic mandi2 jer. Saya snap pic laju2 pastu simpan kamera dalam locker sebab saya pun nak mandi jugak. Rugi ooo kalu tak mandi dahlah bayar mahal2. Gambar pun tak banyak amik ate camera dah simpankan. Gambar makan semua takde. Camera kena simpan dalam locker nanti taklah ilang kan. Stroller pun kami siap rantaikan kat tiang takut ilang...heeeeee
3 beranak

Mula-mula sampai tukar baju semua rendamkan dorang dalam pool sebab saya nak snap pic. Suka tau budak motak tu main air. Danish lebih2 sukalah kan...

2 beradik

Nampak dia sukakan....

Masa ni memang saya tak pakaikan dia pampers yer. Memang ada pampers khas utk swimming tapi itu utk setahun keatas. Nasiblah dia x poo poo kalu tak bertukarlah warna air tu,...:)

Gambar last sebelum camera disimpan. Dah mandi kat pool kat atas tu Darissa nak nenen plak. Selaklah jugak baju tapi cari port baik punyaaaaalah pastu tidolah dia sekejap. Yelah time tido dia kan. Alhamdulillah lah Darissa tak meragam. Kat Sunway nie dia tido 2 kali tau. Nasiblah dia nak tido beriba, agaknya penat sangat tulah dia tak heran buai.

Masa kami sampai ni orang tak bape ramai. Dalam kul 12.00pm keatas baru orang ramai giler...Surf beach ditutup plak sebab kat tempat tu digunakan untuk buat konsert Search n Wings tu.

Itu sajer Part 2, lepas ni part 3 plak part terakhir di Sunway Wild Life Park & Amusement Park plak. Terima kasihlah kawan2 sebab sudi layan .

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

atty's said...

Nampak muka kehappyan si budak motak tuh

tahun depan..dtg lagi ..sudah boleh main sendiri..

Jasfyra said...

syok gila!!!
kalo bab mandi manda ni,bukan budak2 je suka..mak pak pun suka kan..besh2

POSH76 said...

berani darrisa dgn air....geram tengok kemontelan darissa hehe

mama tisya said...

bdk2 mmg suka kalo nmpk pool..sure nk berendam lama2

nieda said...

kemain suka benor 2 badek ni..

A.I said...

best giler g sunway lagoon. tp mahal. kene aku anak branak, mau nk kene ada $200++!! tu pon masa dpt gi aritu sbb aku menang hadiah tiket. kalau x, takde la aku nk angkut bebudak ni. hahaha...

rasp said...

mmg nampak tul darissa enjoy...
dia letih main air tu kot sampai tertidor 2 kali...

mamyharraz said...

bestnya 2 budak comel berendam hehe

dhia fitriah said...

comel betul danish n darissa.. cute betul darissa kai swimsuit.. =)

Deqna said...

wah sonok betul mereka berdua tu yer... lebih2 lagi si darissa tuh... cpt pandai swimming dia ni nanti..hehe

makdara TERdiva said...

tapi yg tak bestnye kat sini brg2 makanan sume mahal gilerrr..len kali kita g piknik sini bawak bekal sendiri nak tak??? haha!

Sham Ummi Echa said...

syoknyer berendam. budak2 hepi. mak bapak budak lg hepi kottt.. hehehe

Dee said...

syoknya..mandi2 di sunway lagoon..entah bila nak bwk budak2 ni..

Mimy Hamid said...

darissa comelnya ...bulat jeee kepala...ceksii

win@momyShaneQeisha said...

cute sangat sepasang adik beradik ni.happynya darissa dpt mandi kat sunway lagoon

[z@ck] said...

nmpk lain plak dicha tak pakai hairband..selalu nampak pakai..hehehe