Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, December 27, 2010

Sunway Lagoon Part 1

Kita kasi part2 yer....adalah bahan nak berupdate blog :)

Kami ke Sunway Lagoon sempena birthday Danish macam tahun lepas jugak. Kalu ada rezeki lagi pegi situ lagi tahun depan, InsyaAllah. Tahun lepas pegi Darissa dalam perut tahun ni Darissa dah ada. Cepat je masa berlalu kan. Part 1 ni banyaklah gambar perasan ibu n anak2 dia...layannnn...

Muka ibu sama besar je macam kete blakang tu haaaa...

Singgah jejantas Sg Buloh. Sebelum bersplash2 kita makan dulu!!!

Gmbar perasan ibu n danish. Heeeeee sian muka dicha tu. Cube kalu saya buat muka macam Darissa tu mesti saya tak publish kat cni kan....

Sampai sudah. Kami sampai sana dalam kul 10.00am. Danish saya dah pakaikan baju mandi siap2 dalam baju dia tu...

Masa ni orang tak berapa ramai. Tapi kenelah beratur jugak kalu nak beli tiket.

Tapi kami xdelah beratur lama2 sebab kami dah beli tiket secara online. Pic atas ni online voucher yang diprint. Sampai Sunway Lagoon pergi kat kaunter khas n amiklah wristband tu.

Kami


Itu saje Part 1. Nanti2 sambung Part 2 yer...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

Dee said...

lama betul dee tak ke sunway lagoon..mesti mahal kan tiket dia skrg neh..

mama tisya said...

lama tk p sunway lagoon

mamyharraz said...

last akk p situ gelang tak canggih mcm ni =P ni dah canggih mesti lagi mahal kann

cik puan akish said...

berjln lagi...syok sungguh kan....

Redbloodsnow said...

cepatttt tayang part 2 plak anim. x sbr nk tgk n bace..hikss. btw, teringin giler nk gi sunway lagoon taw...sobsobsob

rasp said...

skarang kalo online mmg menyenangkan...
betapa lamanya i tak ke sunway...
sampai jakun akak tgk lani guna wristband tu...
dolu2 guna cam wrislet yg kertas tu kan...canggih canggih...

p!nkerton said...

sunway lagoon best! sure flat abis danish & darissa lepas main air kat sana hehe.. last week kitorng pegi bkt merah, best tp penattt ;p

makdara TERdiva said...

bestnye dapat berendam :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

seronot wey leh pi jenjalan sama family.. plg sonot bler tgk anak2 epi kn.. huhuhu, ai ni dh lama tak pi sedut udara luar.. aii, asik sibuk manjang.. blerla agaknyer???.. hhuhuhu

nieda said...

sukalah danish dpt p sunway lagoon. nieda x penah sampai lagi tau..darissa mandi tak? bkn apa, takut dlm air dia bantai poo poo ke, haha kes nahas tu. penah pkaikan pampers tp kesian sbb kembung dgn air

mummysyafie said...

kat sunway lagoon ni tak perah sunyi. sentiasa ramai orang. aechh..tangan mia comel je

ieda said...

seronoknya gi sunway ... ermm musti banyak entry nie .. kena follow nie :)

mekchu said...

darissa pun turut terlibat dlm kongsi gelap jam tangan palsu itu ye.. hehehe..

ini konpem ramai kan.. cuti2 sekolah mcm ni.. tak hujan ke?

atty's said...

wah..happy le danish..
kty lama giler tak pergi sunway lagoon nie.

NeenaAnuar said...

dah lama neena tak pegi sunway lagoon... tengok u pegi nie cam teringin lak nak pegi lepas nie! hehhee...

Mimy Hamid said...

huyooo ramainya orang...cuti sekolah kannnnnnn....dulu pakai pelekat skrang pakai jam eh..canggih

[z@ck] said...

jam untuk dicha tak ada ek? hehehe