Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 8, 2010

Saya on leave hari ni

Ada banyak urusan kene settlekan ari ni. Salah satunya nak amik tiket wayang free di pejabat Nuffnang.Mungkin lambat sikit la kot terjah blog kawan-kawan semua. Sory ye. Sekarang tengah brekpes. Danish ikut kami, darissa je yg tinggal kat taska,terpaksa tinggalkan dia. Selamat bekerja uolls.

12 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ooo hanim cuti ke....selamat bercuti hanim...enjoy ur day!!~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

igtkn cuti² mesia .. hihihi..
semoga semuanya berjalan lancar okeh..
psst.. apdet tru enpon ke??
shanggeh..!! opp, wat la tutorial dear.. ai tak reti lg ni.. =)

cik puan akish said...

besh2...hepi glory!!!

p!nkerton said...

huhu hujung2 tahun ni mmg mood nak bercuti aje kalo boleh kan hehe.. syoknye, slamat bcuti :)

wahida said...

wah beshnyer bercuti!! saya lak cuti pun dah abes!!! huhuhu....

atty's said...

selamat bercuti anim..kty tah bila lah nak pergi amik utk akak tiket wayang tu

nieda said...

mood happy nampak..hehe

cuti katakan

ieda said...

ok2 dikk selamat menyettlekan semua urusan ..
akak kalau cuti cam x cuti jer .. ader jer kerja yg nak dibuat huhuhu

Eri-chan said...

bestkan cuti..esok keje 2 hari je..

makdara TERdiva said...

wah! gigih hanim pegi amik tiket!
ni mesti pg shopping sekali..haha!

Mimy Hamid said...

movie citer apa dear

IxoR@ said...

apasal si danish wat muka tu...

hehehe...

;D