Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, January 4, 2011

Lepas makan kek kita makan.....

Sambungan dari entry makan kek

Ingat kenyang ke makan kek kecik tu jer. Haruslah ada sesi makan2. Patah palik ke Paya Jaras singgah makan kat Tree Steak House. Sis Posh mesti tau tempat dia kan. Sebenarnya bukan apa tak tau nak makan kat mana dah. Otak jem sebab penat.!!

Darissa ni sumbat je biskut marie, mesti diam...

Ibu ngan birthday boy...ibu sayang adik!

Pilihan makanan bukan ikut tekak birthday boy..ikut teka mak pak dia..heeeeee...

Perigola Chicken Chop kot namanya, abah dia punya..sedap oooo...

Perindu chicken chop pun sedap...sy kongsi ngan danish..sentak perut tau makan...kenyang giler...Danish hanya mkn fries itu pun sikit jer..mgkin dah kenyang mkn ice cream tadi.

Last..pic birthday boy...abis sudah entry2 pasal birthday Danish...Lepas ni n3 untuk tahun 2011 plak....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

mamyharraz said...

terliurnya akk tgk steak tu..

alahaii kalaulah baba ada tentu2 boleh ajak paksa..

nieda said...

sedapnya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

adoi sedapnya...dah la..tengah posa nie...

wahida said...

wah bestnyer, pas mkn kek, mkn western lak...enjoy!!

Hidayah said...

aduh sedapnye la mana nak cari ni huwaaa

Azmiezas said...

akak dah pernah makan kat TSH ni..tapi tak boleh nak telan la, coz terlalu 'lemak' sangat..cukup lah sekali..

p!nkerton said...

memang meriah sungguh sambutan bday danish kali ni hehe.. berepisod2 ye :)

Muslimah Kota Cinta said...

haih terliur tgk chicken chop tu
nama dia best eh... :0

eis said...

nak wish lagi:
happy birthday danish :)

riefda said...

sedapnye muza mknantu.apy belated bday boy jd budak baik n bijak k.budk motak tu aunty syg sgt nk je peluk cium dia,pipi dia mate bulat sme ngan arwah anak.rindunye

cik puan akish said...

wahhh mamam2 meriah.....

setap lak tuhhh...

Ain said...

sedapnyaaaaaaa....

takleh tengok gambar lama2, kang terliur susah....

hehe...

Sham Ummi Echa said...

wahhh lazatnya Perigola Chic. Chop tu. Kat mana kedai tu hanim. teringin plak sy nk pi try. Kat paya jaras kat mana tu?

Mimy Hamid said...

makan lagiiiii...bestt sefamily lak tu...kat mana ni yer place