Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 1, 2010

Pertama kali Darissa naik buai...

kat Taman. Masa singgah sat taman yang dekat ngan rumah hari tu. Perasan ada buai ni . Ala buai style macam yang Darissa naik kat bawah ni. Tapi masa tu malas nak naikkan dia kat situ. Jadi, hari Isnin saya singgah sat taman lagi . Mula-mula takut jugak yelah sebab Darissa tak bape kuat nak duduk sendiri lagi.

Tengok, seronok dia naik buai. Saya sandarkan dia kat situ. Laju-laju snap sebab takut dia terbalik. Gigih ibu dia...Maklumlah pertama kali gitu. Moment ni moment....he he he

Sibuklah pandang kiri kana tengok kakak2 n abang2 main. Saya tak beranilah nak hayunkan dia. Lepas snap 3 pic ni terus saya dokong dia balik.

Itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






21 comments:

rasp said...

comei tul darissa sis...
geram tengok pipi dia tu...
takpe nanti dia dah leh dok on her own, leh le u try bagi dia main buai nie...

Deqna said...

haruslah dicha teruja.. first time dapat duduk kat buaian... tak lama lagi leh lah main ayun2 pulak kan...

☆ lieya latif ☆ said...

lieya tak heran darissa naik buai ni hanim...tapi lieya geram n geram n geram dengan darissa.....nampak gebus okeyyyyyy.......sebab ni pic outdoor kot....nampak gebus mebus...kalo kat depan lieya ni habis dah kene gomol...hi hi hi.....

darissaaaaaa sgt comeeeyyyyyy!!!

nieda said...

alololo..muka gayat je si darissa ni

cik puan akish said...

suke ye darissa....nnti leh soh mommy bwak tiap ari yah...=)

dhia fitriah said...

darissa sgt comel!! kiut je die atas boyan tu..
hati2 sayang nanti jatuh.. =)

Dee said...

sabar ye darissa..sok dah besar sket..leh main laju2 buaian tu..hehehe..

eynda said...

Darissa nanti datang main buaian kat playground rumah kak Hannah yer...geram!! ;-)

Sham Ummi Echa said...

ishhh apsal pic kali ni nmpk mantap betul badan darissa nih. dia makin tembam ke? ishh comel betul la darissa ni.. geram haku tgk.. rasa nk cubit2, nk gigit2 je pipi dia

atty's said...

kan main lagi darissa..happy kan main tuh

Azmiezas said...

sukernya Darissa dapat naik buai..senyum smpai ke telingaaa...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

eh nampak tegap la badan darissa ni.. ingatkan mmg dia dah leh diri.. tulang kuat darissa ni kan.. dah la comel putih melepak lak tu.. walaupun tak de rambut, tp terserlah gegirl dia tau

Ummi Iman said...

aloloo.. tomeynye... dak bam bam neh... geramnyeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo someyyyyyyyyynya.....bestnya darissa dah pandai main2 kat taman...

Iena said...

baby pipi tembam ni sgt comel... :)

eis said...

gebusnya darissa! ngeri plak nak hayun buaian tu kan hanim. mcm sy ni suka imejin bukan2 :p

shi3la said...

alahai chumil sangat diyer naik buaian eh..gerammnyer pipi diyerrr..nak cubit2 jerk rasenyer

win@momyShaneQeisha said...

darissa ni tomey sangat...fotogenik lagi.geram tgok pipinya tu

Redbloodsnow said...

alololo...comel! suke ler dia tuh dpt naik buai...hehe. pp die semakin bam bam. geram nah zie nk picit taw nim

IxoR@ said...

comel banget!

suka moment ni....

:)

Mimy Hamid said...

alalala tomehhhh bangat...ngan rambut takde..so comellllll