Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, December 13, 2010

Nape ayam dia makin lama makin kecik..

Masa saya on leave hari tu, kami lunch di Kenny Rogers di JJ Kepong. Ke sana pun sebab nak mencari walker Darissa tapi tak de yang berkenan.And sampai skrg tetap tak jumpe yang berkenan. Eh, ibu dia plak yang cerewet yer..heeeee

Adik n ibu yang membesar bagai johan..Darissa takde yer sebab masa ni kan dia kena tinggal kat nursery. syian dia...

Tuan blog

Danish

Abah dia punya

Ibu dia punya kongsi ngan adik sebab adik beli roti tadi.. Kecikklan ayam dia? Beza sungguh dari dulu2.....nak cut cost kot...moral of story, lepas ni masak sendiri ayam macam tu..google je resepi mesti ada..

Psst..ini auto publish..hari ni bz lagi....hujung-hujung tahun macam ni memang bz n bz..membuatkan jiwa saya kacau n hari pun menjadi kacau jugak.....nanti saya bw yer..tq pada sape yang singgah cni..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




21 comments:

*Tinie* said...

macam mak dia plak yang nak naik walker tu ...hihihi

ha'a la...makin kecik lak ayam dia....dalam iklan besarrrrr

☆ lieya latif ☆ said...

hanim dah mkn menu yg baru kat KR la yeak...lieya pun terliur2 tgk kat tv ari tu heheheeh...nak kene pi terjah gak ni ehehheheh

betul tu hanim....kalo lieya pun cerewet...emsti nak cari yg cun2 punye kan ...selamatmencari yeak hehehheh

mamyharraz said...

samalah akk kalau nak beli brg anak cerewet =P mcm kita yg nak guna kann

Myra Ayreen said...

ayam makin kECIK? hahahahha . adoi ...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xmakan kat KR

Sidratul Muntaha said...

ayam JJ kepong kot yg kecik?
kat JJ setiawangsa ok lagi?1
beso la jugak!!
burpp!
alhamdulilah
tpi nak beso lagi,mkn kat nando.
tpi itulah..
rasanya masam sekali!
hihhiih

cik puan akish said...

ala..sesekali ibu dia yg demand...tak ape....=)

nieda said...

owh makin kecik ek??dh lama x mkn kenny rogers tu yg x tau

Ain said...

hubby ain mmg suka ayam kenny rodgers, tapi kami jarang pergi sbb mahal jugak kan....

kalau makin kecik mesti tak puas makan....huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek.. membesar bagai johan ekk..
takde la beso sgt, so-so aje..
de sket chubby aje, hheehhe.. :p
lama dh tak terai kenny rogers ni..
pyh la kat ganu ni, kat kuantan ada r..

masviona said...

last friday pun i g mkn kat sana n i n member2 pun perasan benda yg sama....ayam dia mkn kecik

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

sedapnye makanan tu sian darissa xdpt lg worker ye.budak motak comey ne tggl lg.hhehehhe

Sham Ummi Echa said...

mmg betul hanim. kecik giler ayam KR skang. harga dah ler brdentum gak leh thn mahal. tp ayam ciput je. sy mkn siap rasa lapar lg pas2. mls dah nk mkn KR skang.

Emy Omar said...

Saya pun perasan ayam Kenny roggers tu lately ni makin kecik berbanding dia mula2 bertapak kat malaysia ni dulu..huhuhu
P/s Salam kenal dari saya

win@momyShaneQeisha said...

nak jimat kos la tu kan hanim.makin handsome danish tu.
*hanim kena tag..jom join contest ya

mekchu said...

sedapnye kenny roagers tu.. kebetulan, sabtu lepas nak makan situ sbb mengidam sgt... tp last2 bertukar menjadi chicken rice shop.. perut org melayu kan....

Dee said...

a'ahlah sis..nmpk kecik sket..tp KR sedap gak kan...

Azmiezas said...

agaknya pasal ayam mahal kot sekarang..kikiki..

Eri-chan said...

ha-ah kecik naaa..harga masih sama ke?

makdara TERdiva said...

dah lame tak mkn KRR ni..tp lg sedap kalau org yg belanja..haha!

IxoR@ said...

ha ah la... kecik...

klu dulu puas makan....