Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, December 27, 2010

Makan-makan di opis

Stop kejap pasal Sunway yer. Esoklah sambung sebab tak abis edit...

Hari Khamis lepas opis saya ada buat makan2. Bestlah kumpul ramai2 pastu makan sesama. Walaupun tak semua staff yang ada..Sesape yang takde tu rugilah kan....:)


Suka sangat sampai gigi saya tu terexpose lebih...hahahaha

Ada pizza n kfc...sedap sebab freeeeeee.....

Kek ni salah sorang colleague yang belanja, sempena krismas katanya....pun sedap jugak...

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






17 comments:

atty's said...

seronok makan2 nie , lagi kalo orang belanja.

wahida said...

mkn free mmg best...saya pun suka...
err, nak wish hepi belated birthday pd Danish...semoga jd anak yg soleh dan menjadi kebanggaan family...amin...sori, terlambat wish...

cik puan akish said...

baba mkn..mmg syiok..lagiiii2...

ianya FREE..lagi berbaloi2 resenye...

mamyharraz said...

akk pun suka kalau ofis ada buat mkn2 mcmni..masa nilah kita nak kenal org2 dr department lain :)

Sidratul Muntaha said...

makan free aderlah sedap!
ekekeke..
ngences aku tgk.

ieda said...

waa dik makan pizza nie .. masuk nie dah 2 blog akak lawat ada entry pizza .. x leh jadi nie :)

makdara TERdiva said...

makan free memang sedap! haha!

A.I said...

dh lama opis aku ni x wat mkn2 gini...hhrrmmm...

Queen said...

wow..ayam kepsi tu sedaaaapppp

POSH76 said...

makan ramai cam gini mmg bessla....happening...takper gigi u kiut hehe

IxoR@ said...

wahh mengenyangkan...

juga menggemukkan...

huhuhuhu... tp i like pizza!

☆ lieya latif ☆ said...

waaaahhh meriahnye hanim.....bersusun2 hah kotak pizza ...syok tu...lagi2 mkn ramai2....mau berkeping2 gak tu bedal hihihihi....lain feel kalo mkn ramai2 ni kan.....selere pun lain mcm ajek.....

NeenaAnuar said...

amboiii... meriah sungguh makan2 naaa... ;D

Farasela said...

salam muza...nie mesti baru pas dpt tender nie...belanja2 slalu camtu...hehehe...bsr yek?huhuhu...minah kerempeng tu rambut baru je ye...mmg ramai muka baru kot...ujung2...

nieda said...

bestnya dpt mkn2 mcm ni

Mimy Hamid said...

benda paling best adlah makan....bestttttttttt

[z@ck] said...

tringin la plak nak makan pizza..
huuhuuhuu