Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 2, 2010

Keluar sat

Setelah Brunch nya saya masak Mee kungfu petangnya kamimkuar. Mula-mula memang nak duk umah sebab nak kuarantinkan Danish dia tak bape sihat n batuk kong kong kong. Tapi asben saya nak jumpe kawan dia sat nak pass barang kat Kota Damansara, jadi singgalah kami di Taman Rimba Riang Kota Damansara, kesian plak tak kuar sebab dah biasa kan weeken je kuar walaupun hanya duk dalam kete jer.:)

Kami kuar hari tu Darissa yang drive..he he he

Tengok kiri-kiri kot-kot ada kereta, nak melintas nie...

Sampai sudah. Nampak kurus sangat Danish nie. Masa ni dia kene batuk2. Dengar macam teruk sangat. Dah p klinik n doc suruh elakkan dia kene aircond & kalu boleh jangan bawak dia p swimming .

Dua beradik

Ibu jalan ngan Dicha, abah ngan abang danish..

Itu sajerlah.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




11 comments:

mamyharraz said...

akk pun suka berjln..even tak kuar tempat hebat2 pun takper asalkan dpt kuar ^,^

rasp said...

elok dpt udara segar sis...
jalan2 tu kira cam senaman gak...

atty's said...

tapi kalo tak kuar..sian lak ngn budak2..kalo kuar pun dapat segar kan minda..

Dee said...

bilalah dpt merasa naik keta darissa drive ni..hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

danish batuk2 yeak hanim...mcm mija la nie.....risau dibuatnye....cepat2 pi amik ubat .....ni pun dah start pantang ais ngan sekerim....harap2 anak kite cepat semboh yeak....

amboi2 darissa drive yeak...muke konfiden tu drive tu....si comel nie..geram auntie tgk okey!!!~

wahida said...

mmg ada gaya la Darissa drive...comel jer...

Azmiezas said...

Darissa, nanti jgn lupa antar auntie gi shopping sekali yer!!..

Eri-chan said...

darissa bawak keta jgn rempit tau...kalau nampak keta auntie hon2 ok..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah darissa nak jadi drifter ke lalink..heheheh cute taw...

eis said...

kae pun dah kurus skrg hanim, makan kurang tapi main lebih. sbb pernah batuk dan pernafasan terganggu hr tu sampai kena nebu doc suruh pantau takut dia kena balik. semoga danish sihat selalu ye, hencem boi!

makdara TERdiva said...

dah lame x berjoging kat sni..dulu mase anak2 rebina duduk sini..tiap2 minggu mesti lari kat sini..best! tp sedihla..sbb pihak yg bertanggungjawab x selenggara kemudahan yg dah rosak.. :(