Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 9, 2010

Ke Atria Shopping Centre

Ahad kami ke situ. Ada warehouse sale. Crocs warehouse sale tapi campur-campurlah barangan dia macam Fisher Price, Barbie, Hot Wheel n Disney. Crocs kami tak beli pun sebab takde yang menarik. Mungkin sebab hari terakhir banyak yang dah habis.


Orang pun tak berapa ramai. Rasenya masa hari pertama mesti barang banyak lagi n ramai orang. Kami pergi ni pun barang-barang dia semua yang tak best je yang tinggal. Rase macam rugi plak pergi. Lain kali kena pergi masa hari pertama atau ke dua baru syiok rebut-rebut ngan orang n barang-barang pun best.

Ni jelah yang Danish nak. Dia pun takde mood sebab lepas ni kami nak pegi Low Yat beli barang dia. Nak tau apa? Tunggu yer. Ala..barang biasa-biasa jer. Sempena besday dia.

Ni Darissa punya. Asal ada jer. Yelah takkan nak balik tangan kosong kan. Ingatkan nak beli Barbie tapi dah habis. Takpe tahun depan pun boleh beli lagi ...

Budak motak yang hepy walaupun dapat barang sikit jer..ha ha ha. Takpe nanti kan Darissa nak dapat walker kan...Beli lah menan apa pun, hp jugak dia mainnya..suis n tikar pun dia suka main n gigit...grrrrrrr.

Psst masih bz lagi....ni auto publish sebenarnya. Saya hanya edit yang ni jer...Nanti saya terjah ok, mungkin malam. Tadi dapat bw sekejap jer..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

Deqna said...

darissa tak kisah dapat mainan sikit pun.. yg penting dapat jalan2 tu yg hepi tuh..

p!nkerton said...

darissa ni maintain je sengih nye, comel betull! :D
saya mmg tak brapa rajin nak pegi warehouse sale huhu. unless kalau betul2 rasa ada byk brg boleh beli, amik cuti 1st day sale, borong abis2an ;p

mekchu said...

ohh crocs warehouse tu kat atria ke? alkisahnye... tak perasan pulak tmpt bila baca ads dia hari tu.. bukan apa, ada kenangan kat atria nih.. hehehe..

sib baik jugak brg2 dah habis kan.. hehehe..

win@momyShaneQeisha said...

wah, danish suka hot wheels.biasala anak lelaki.mmg suka car.darissa tetap thomel..

Sham Ummi Echa said...

whouse sales ni yg besnya kalo pg 1st day. tp kena berebut la. org ramai. pas2 jgn bwk baby/ kids x pasal2 kena langgar ngan org nnti

wahida said...

sumpah geram giler ngan darissa neh...geraaaaaam sangat!!!

eis said...

Atria shopping centre tu kat mana hanim?
:)

Softtouch [Hanim] said...

eis:kat Damansara Jaya

☆ lieya latif ☆ said...

tu le hanim...mmg kene gi awal2 kan..baru laa dpt beli bende2 yg macam2...kalo pegi last2 ni sure dah tinggal yg kureng2 sikit...tapi takpe laaa...dpt gak darissa n danish something......hepi dieorg hah heheheheh.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

atria, a place yg org wat warehouse sale tu kan..
prnh skali i suh asben pi situ time die de kat KL, time levis sale..
mmg berbaloi, sume murah² kan.

~♥ iella ♥~ said...

dpt mainan...dpt jalan2..
syoknya..


http://fadthnwan.blogspot.com

Azmiezas said...

Ari tu akak ada jugak plan nak ke sini..tapi tetiba tak jadik..banyak ke brg2..

Eri-chan said...

darissa comel Giler,....suka senyum yaa..

Mimy Hamid said...

menarik nya sales...bukan budak je suka ...kakak budak pun suka gak....fisher price kat luar mahalll tauuuuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah darissa dapat menan la...amani nyer xda ke??? alo darissa nie.. :P

makdara TERdiva said...

huihhhh! dah lame giler x jejak atria tu..dari zaman anak dara..sampailah ke zaman mak dara.. :)