Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, December 17, 2010

Hari Sabtu kami

Baru sekarang nak cerita pasal Sabtu.

Hari Sabtu petang kami kuar. Pegi The Curve nak beli barang sikit n singgah BO nak beli swimsuit Darissa..he he he. Nanti saya tunjuk kan yer.

Ikano punya hiasan Christmas. Rata2 shopping complex nie kalu Christmas je mesti gah kan deconya..


Muka-muka 3 orang kat atas ni mesti ada. :)

Macam biasa ada aktiviti makan. Saya tau ada yang boring tapi tetap nak share juga walaupun pegi tempat yang sama. Pegi lagi Sekinchan Ikan Bakar sebab tak tau nak makan kat mana. Tapi kali ni banyak seafood yg dah habis seperti udang n sotong. Melepas saya...

Darissa


Tau tak semangkuk kecik sup ayam ni 2 hinggit. Serius mangkuk kecik giler. Punyalah byk ayam asben saya kaup.. he he he. Dia macam ada bekaslah yang letak sup nie. Self service gitu. Bolehlah bagi anak-anak makan. Tapi takdenya dorang nak makan, ibu jugak yang tolong abiskan.

Ulam-ulaman


Seperti biasa ikan pari n ikan keli. Ate sotong n udang dah abis. Kami pegi taklah lambat dalam kul 9.00 malam tapi dah habis. Memang majulah Sekinchan Ikan Bakar nie. Siang ke malam ke mesti ramai orang, rezeki dorang betul. Tapi bagi saya tidaklah sedap sangat tapi bagi suami saya sedap giler. Memasing punya taste kan....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

POSH76 said...

bess gak tempat makan ni...cam nak terai bila tah hehe

rasp said...

cepat gak habis food dia ya sis...
i suka makan ikan bakar...bila laa nak gi terai kat sini..

ujian said...

SALAM,
BILA ADA KESEMPATAN, NAK CUBA MAKAN2 KAT SIB. TENGOK GAMBAR2 TU, MACAM BEST JE !

Redbloodsnow said...

waahhh...asyik jalan² makan² je uols sefamily yang. jeles tgk..hehe :P meh jejalan kat kuching lak meh meh...leh zie jd tour guide..haha

cik puan akish said...

yunk....darissa mmg sebijik printer muke u ok..=)

Mimy Hamid said...

asik makan je sefamily ni..best tul...jeles aii..besttttttttttt

Queen said...

kak hanim...sekinchan ikan bakar tu katne?..nak try jugakla..tetiba terliur plak

Dee said...

lagi suka ikan bakar di bellamy lah sis..

atty's said...

lapar tau ..kty tgk ikan bakar..ulaman semua tuh

wahida said...

x pernah sampai sini lagi...saya pun kalau nak mkn yg bakar2, wajib ikan pari menjadi pilihan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsabar nak tengok swimming suit darissa..baru plan nak beli swimming suit tuk amani..hehehe tuk next vacation nanti...

IxoR@ said...

dah ada swimming suit pas ni darissa leh join abg mandi pool...


:)

eynda said...

Nak tau jugak sekinchan ikan bakar tu kat mana :-D