Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, December 14, 2010

Dulu beli satu jer, sekarang kena beli dua

Hari tu saya makan Mcd bersama opis mate..Macam biasa, muka-muka yang sama yang makan McD. Yang lain tak nak join.


See, orang yang sama kan?

Prosperity burger sudah muncul. Korang dah cube ker? Dekat-dekat nak Chinese New Year ni mesti dia ada kan. . Ingat dulu ada satu tahun tu, saya tengah pantangkan Danish, bila habis pantang saya ingat nak beli lah..sekali dah habis. Kan Prosperity ni kan ada tempoh masa dia berada dipasaran. Frust sangat ok. Kempunan setahun...

Ni lah sebenarnya yang berkaitan ngan tajuk tadi. Saya beli kan anak2 saya collectibles tu jer. Beli kan dorang satu sorang. Budak motak tu pun ada jugak walaupun dia tak faham apa2 lagi. heeee...Yelah dulu beli untuk Danish jer skrg kene beli untuk Darissa plak.

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



14 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

prosperity... sodap!!!
semalam bajet nk pi drive-tru..tp panjang lak batur.. cancel la jijah!!huhuhu..
ye la kn, kalo beli ke Danish aje, sian lak kat Darissa.. kalo leh kongsi takpe.. Alya kalo sedara kecik mai, abes la wat kuo menan² adiah die.. kalo berebut, x mo v plak.. eee, geram gak kengkadang!!

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun dah pekene prosperity mase first day die kuar hanim...tapi tu laa lieya ni perut manje...mkn lada hitam lebih sikit siap laa buat hal heheheh....

betul tu hanim....anak dah due ni serba serbi kene dua...kalo tak mengaruk laa sorang heheeheeh

mamyharraz said...

owhh dah keluar ya prosperety okeh tale note! nnt nak p makan =P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik semalam baru jerk makan prosperity nie..kot x..kompom nak jugak...

cik puan akish said...

suke properity tuhhh..yummeh!!!!!

gtula kalo dh ade anak lebeh...kene beli same adil!!!

nieda said...

dah ada anak dua, serba serbi kena dua..nanti dah besar sikit kalau x sama mesti nk gaduh..hehe

nieda dh mkn prosperity ni.. mmg yummy

wahida said...

eh sama lak ngan saya..masa saya pantang anak sulung dulu teringin benar nak mkn prosperity..tunggu abes pantang sekali carik, dah abes ko!! mak frust setahun tau!!

Dee said...

x brp suka ngan prosperity..x tahan pedas blackpepper..hehehe..tp curly fries tu suka..

ieda said...

ermmmmmmmmmm sedapppnya prosperty burger nie .. ermmm kena pekena nie .. nanti ngidam setahun lakk :))

winduu dgn si tembamm darissa tuuu

Azmiezas said...

akak pun tengah rindukan Prosperity burger itew..

Dearie Pearls said...

untungnya jadik Darissa..
abang..
kecik2 dh ada mainan...

bila besar nanti, mainan pun kena besar2 ar...

*nak ayam goreng mcD

nyam..
nyam..

Deqna said...

tapi kan ok apa makan prosperity burger masa pantang.. sbb ada lada hitam kan.. my fren bersalin bulan satu hari tuh.. dia kata hari2 dia makan prosperity burger..boleh? hehe

Farasela said...

rindunyer ler kat muka2 di atas nie...biler nk jumpa yek?

makdara TERdiva said...

lom beli lg..tggu next week kot..leh mkn anak-beranak.. :)