Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 23, 2010

Bzzz

Walaupun bz tetap nk update blog kann. Dah tau guna hp lagilah senang hehehe. Hari ni saya bz sebab ada tender nak kene isi n ada claim yang kene buat. Jadi aktiviti b/walking tak dpt dijalankan. Nanti bila keadaan pulih seperti sediakala saya akan mbalas kunjungan kawan2 semua. Terima kasih saya ucapkan pada yang sudi kunjung blog saya. Sent via my lurvely Nokia..

15 comments:

Magrib said...

bz tu biasa... biasa la nak cari rezeki.. bz bz dahulu.. ez ez kemudian.. hehe anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Aku nak rambut mcm Dr Rozmey
Gempar! ramai bantah aku wat rambut DdR
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

wahida said...

pentingkan yg utama dulu yer...

rasp said...

keje itu tanggungjawab & amanah...
settlekan dulu...w'ouls paham...

win@momyShaneQeisha said...

best kan dh tau update blog ngan hp.blh update di mana2.hrp hanim dpt siapkan tugasan tu dgn baik

Mimy Hamid said...

selamat bekerja beb..nasib ada hp kan...yang takde hp canggih camner nak hapdate lak

☆ lieya latif ☆ said...

wah busy tul ni hanim...tkape2 kan dah reda leh bw yeak......lieya lak bos takde ari ni tu yg tak bape nak busy rileks2 ni hihihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la...hari nie pun kita bz...nak settlekan keja sebelum cuti seminggu esok..yeyeyeyyeye..cuti...

atty's said...

Takpe hanim ..siapkan kerja dulu..nanti leh jenguk kawan2

Queen said...

bagus2..sile rajen buat kije..muehehehehe

Sidratul Muntaha said...

singgah ptg sini
lalala

Drama Mama said...

banyaknya kejaaaaaaaa!!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Eri-chan said...

bestnya leh update by hp jek.. owh bilalah nak pakai hp canggih manggih ni

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

Azmiezas said...

Amboi..bzz..nya..

Redbloodsnow said...

xpe yang. wat yg penting dulu ea. dh hbs baru leh goyang kaki berblogwalking...hikss :)