Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, December 3, 2010

Birthday suprise from Nuffnang and TGV

Seronoknya bukan kepalang. Senyum sampai ke telinga. NAk melompat takut bergegar opis saya nie..he hehe

Pagi tadi saya buka emel terkejut tau dapat emel dari Nuffnang. Saya terpilih untuk dapat complimentary pass untuk apa-apa movie di TGV CINEMAS..Bukan satu tau EMPAT pass free.... TGV tu.....Sangat kelasssss tempat tu kan..Cinemas yang terbaiklah.

Terima kasih TGV n NUFFNANG. Saya sangat menghargainya. Memang betul-betul suprise lah. Tahniah NUFFNANG & TGV sebab suprise anda sangat menjadi heee,....Tak sangka boleh dapat. Bulan Disember kan bulan birthday saya. Saya rase memang tiap bulan Nuffnang ada bagilah macam ni. Sape yang terpilih Nuffnang akan bagi 4 complimentary pass secara percuma. Bertuahnya saya rase. Baiknya hati TGV sebab sudi bagi saya EMPAT PASS FREE sebagai hadiah hari jadi saya. Syukur sangat. Pandang jugak NUFFNANG kat saya .

Ni emelnya:-




Tak tau nak ekpresiasikan perasaan saya sekarang nie. Gembira sangat. Rasa macam berbaloi bila berblog ni n rasa dihargai. Pada sape-sape yang tak letak NUFFNANG kat blog kamu, silalah letak. Mungkin lepas ni anda akan dapat suprise yang hebat dari NUFFNANG. Dan pastikan jugak kalu sape2 nak tengok wayang tengoklah di TGV. Anda pasti akan rasa kelainannya. (Bodek ka?)

Akhir kata, Terima Kasih TGV.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




21 comments:

mamyharraz said...

wahh tahniah ya dik best best best ^^

wahida said...

wow wow wee...bestnyer...jeles okeh..rasanya kalau saya nak dpt mcm tu dlm mimpi je la kot...

eis said...

tahniah hanim..tumpang gembira gak. sedikit jeles sbb dah lama tak tengok wayang. nak2 tiket org bagi. heeee..

Kancilbiru said...

wahh syoknya...tahniah !!! ni nak ajak saya ke tak? hehehe

Dee said...

tahniah2...sila enjoy the movie ok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah2..best2 apa lagi ngangkong la...

Ummi Iman said...

congratz hanim... beshnye... i loikee..

A.I said...

nape bestday aku haritu dia tak kasi pon :(

atty's said...

rasanya nuffnang baru start kasi bulan ni ar hanim

anak kty si akak pun ade dpt.
tp kena amik sendiri lak voucher nya , blom tau lagi bila nak amik

win@momyShaneQeisha said...

bestnya hanim dpt surprise drpd nuffnang.congrates hanim.

Sham Ummi Echa said...

wahhhh congratss..best2 dpt tix free. pasni leh la tgk rapunzel

Kancilbiru said...

nanti collect kat nuffnang kan, pastu boleh ler ajak saper2 pegi..kalau tak boleh pun, boleh jer bagi org...

yg penting kita collect...eh KB pun tak dapat lagi sebab besday dah lepas.

tapi KB kan duta lantik sendiri, so meh nk tlg jawab...ekekee

Azmiezas said...

Congrates..n nak jugakkk!!..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah hanim..
sonot tu..leh ajak kaum kerabat tonton sama.. =)

IxoR@ said...

wahhh best!

nuffnang baru buat macam ni ke?

April lepas tak dapat pun... huhuhu.. nuffnang why? huarrghhh...

Hanim gi la tengOk Rapunzel klu blom tgk... best!

nway... tahniah..

makdara TERdiva said...

alaaaa..nape MDT x dpt mase bln 5 aritu ek??? :P

selamat menonton wayang berdua2an :D eh! berempat2an..

Deqna said...

lps baca entry ni terus cek email yahoo. kot nuffnang ada kasi email gak er.. tapi takde pun... birthday saya bulan 12 juga..heheh

Redbloodsnow said...

wahhh bertuahnyerrr hanimmm. nih yg nk jeles nih...hahaha. zie nyer bday dulu, nuffnag senyapppp jek...cehh ko nuff...haha

:D

nieda said...

congrates..jeles ni.hehe

idah azim said...

wah,,gempaknye muza...tahniah2.. tp mcmn nak letak nuffhang..idah xreti laaa..hehe

Mimy Hamid said...

hai la bertuahnya badannn..bestt terpilih..free lak tu