Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 16, 2010

Benda ni pun kene motakkan jugak

Hari tu saya ada beli collectibles McD untuk anak-anak saya. Satu yang boy punya satu girl punya. Yang girl punya ofkos lah utk budak motak tu kan..Baby2 baya ni memang semua benda dia nak masuk dalam mulut. Macam pic kat bawah nie. Tu sebab mainan Darissa saya tak beli yang berbulu-bulu lagi (teddy bear).

Pantang kita leka sedaplah dia masukkan rambut barbie kecik tu dalam mulut dia. Ni tak boleh jadi ni, ibu dia kene buat sesuatu..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ibu dia dah botakkan rambut benda tu. Siap cukur lagi tau. Tapi xdelah licin. Ada lah jugak rambut sikit macam rambut Darissa sekarang...he he he..

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




20 comments:

wahida said...

hahahaha!!! klaka la...patung pun dah kena botak...shian darissa...

dhia fitriah said...

alololo tuannye motak, patong kena ikot motak jugak.. xpe la kan untuk keselamatan jugak.. mahunye rambot patong tu tercicir kt dlm mulot, naye je..

kak, akak telah ditag.. =)

mamyharraz said...

budak kecik memang gitu lebih berminat kunci kete,kontrol tv astro,henpon itu yg depa suka nak main =P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahahaaha klakar la...sian barbie tue.....cute taw darissa nie...

Ciklinn said...

hahahahahha kelakar dik oiii....

roq said...

yeay! sharifah amani versi barbie.....hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha ha......ko ni hanim...abis ikan duyung tu...motak gak cam darissa hah...tapi mmg pun budak baye darissa ni mmg manjang masuk mulut jek menan2 nie

cik puan akish said...

ahahha...tak psl2.kene botak so patong itu..apepon.patong tuh chomey cam darissa..

Redbloodsnow said...

MIAHAHAHAHA. SATU TINDAKKAN YG BIJAK YANG. TP ZIE LEH PLAK TERGELAK BESO AH. PASALNYA...ADOIYAIII...KLO BARBIE TUH LEH CKP

..SURE NANGIS DIE RAMBUT BOTAK FOREVER...KEHKEHKEH. LAWAK OKEH! :p

Dearie Pearls said...

hahaha..
mesti Darissa kompius kejap dengan mainan dia tue...

tetiba sama ngn rambut dia..
hehehe..

Azmiezas said...

kesian barbie tu..kepala dia sekali kena botak..hahaha..

Queen said...

hikhikhik..cam comel plak takde rambut... =)

eis said...

kelakarlah hanim. hilang ayu barbie hehe. danish menari shuffle ke kat belakang tu?

nieda said...

hehe,,,habis rambut ikan duyung tu..baya humaira pun sama gak muza, suka masukkan benda dlm mulut

Mimy Hamid said...

sudah botakkk lol...hahaha ibu oh ibu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hahaha..sian die...pasni terus tak suka dh patung botak tu

Eri-chan said...

rambut patung tak leh tumbuh balik tau..Darissa punya rambut tumbuh tauu

~zack~ said...

hikhik...ni barbie versi baru ni kak...=p

darissa dah cam makin tinggi lak...geram betul tgk die tau..comel sgt!

riefda said...

ala tomeynye bdk motak tu.patungtu pun nmpk cuteje.arwah ank ida dul pntg nmpk itik mesti nak dia tunjuk,patung itik,pet itik,bju n all.rindu kt dia.bile tgk darissa trgt ank sme mate bulat n rambut xbyk.semoga dia gembira kt sne.al fatihah

Deqna said...

hahahaha barbie pun kena botak rambut..