Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, December 18, 2010

Ayam Penyet Best!

Cerita Hari Ahad minggu lepas tapi baru skerang nak update...heeeeee

Ahad kuar. Boring ooo duk umah tulah kuar. Kami kuar pun tujuan utama untuk makan. Pegi Selayang Mall jer. Dengar kata ada Parkson Warehouse Sale.

Anak sulung saya

Anak bongsu saya.

Anak-anak saya. Nampak tak kesan kunyit kat idung Darissa tu. Masa ni dah start selsema. Tulah Isnin malam tu kami p klinik.

Tu banner dia. Sale dia tak best. Takde beli apa pun.Takde yang menarik hati.

Makan di Ayam Penyet Best. Tapi tak best punnnn. Saje nak cube. Waroeng Penyet kat The Curve palinnggggg sedap!!!

Budak ni mainan tak nak main kertas menu tu jugak yang di mainnya..

Nilah ayam penyet dia . Rase ok ok jer.

Nasi lemak ayam penyet suami saya punya

Danish ni air yang di kejarnya. Kene paksa makan. Itu pun 3 suap paling banyak, susah sangat nak bagi makan.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




12 comments:

sI tEDI said...

hanim,
bukan anak bongsu saya. anak nombor dua saya. ekekekekekeke...

ayam penyet ok lagi hanim. tapi kalau daging penyet x ok. keras dan liat. tak penyet pun. 4 segi!!

Eri-chan said...

x minat sgt ayam penyet tp pernah makanla..hehe..
waroe mas timoer kat giza dah try blm?

win@momyShaneQeisha said...

wah Danish handsome ngan rambut fesyen rambut mcm tu.fav fesyen bdk2 skrg nie tu.moga darissa cpt sembuh.
*suka juga ayam penyet.sedap tu..
*it's ok hanim.saya tak mrh hanim lama x komen.saya fhm dh..hehehe

ieda said...

sedap2 .. kat sini ayam penyet mcm nie x der rasanya .. ermm payah nak cari hehehe

wah2 kan main darissa tuu dia lak xcited nak makan hehehe

mekchu said...

mcm2 versi ayam penyet ni skang kan.. tp mekchu paling suka versi sarawak tu.. kat semenanjung ni tak jmpa lagik.. nak kena try kat the curve tu jugak laa..

wahida said...

anak saya yg kecik tu plak paling susah nak suh makan..badan pun kecik jer...huhuhu...

norhaizan said...

tak penah lagi try ayam penyet..sbb belah2 utara ni macam tade jer...

IxoR@ said...

sori 2 say...

ayam penyet tu nampak tk menyelerakan.... huhuhu....

tak meriah!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

baju darissa cantik....anak bongsu ke dear?? hehehe :P....lama xmakan ayam penyet...xsabar nak g makan ayam penyet lagi nie...

nieda said...

ayam penyet ni mcm biasa2 je tapi mahal kan..hehe

Redbloodsnow said...

adoiii makkkk! bari zie realized...ziedh lame x mkn nasik ayam penyet. ngidam sudah..gulp

Mimy Hamid said...

ayam penyet kureng la..tp ayam wong solo tu best..ayam bakar kot..peh terangkat makan..apa menarik parkson sale??