Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 15, 2010

Awal dua hari...

Lepas balik klinik , suami saya singgah kat Secret Recipe konon-konon nak celebrate birthday saya walaupun ia awal 2 hari! Tak plan pun..kalu tau saya dah pakai dah baju cantik. (Macamlah saya ada baju yang cantik!). Dia kata dah alang-alang kuar malam tu (Isnin) tulah singgah skejap SR. Kami ni kalu weekdays memang susah sikit nak kuar malam sebab Danish tu ada mengaji n tuisyen.

Birthday girl bersama ngan anak dia yang sulung

Birthday girl ngan anak dia yang bongsu. (bongsu ker?)


Saya, ibu beranak dua. Comotnya birthday girl....

Family saya!

Amik seslice je. Buat syarat jer. Kata birthday harus ada kek kan..he he he. Danish yang abiskan. Sudukan sikit pada Darissa..:)

Air kami


Sheperd pie saya punya. Kami ni sebenarnya dah makan masa balik keje tadi tulah amik yang ringan2. Kalu saya tau, saya simpan perut saya nak melantak kat SR nie..he he he

Walaupun sheperd pie je dapat, tetap senyum. Saya ni senang rasuah je saya ngan makan mesti ok punya... (tengok badanlah kan, tulah jadi macam nie hahhaha)

Ni suami saya punya, Chicken Cordon Bleu. Dia memang, perut dia memang besar. Padahal dia dah makan nasi tadi..Makanlah banyak mana pun badan tetap kurus..

Hadiah? tak de kot..kalu ada pun bukan idaman hati sebab kene fahamlah kan..dah banyak benda dah buat tahun nie . Lagipun saya kan dah dapat hadiah hari tu n dapat suprise tengah malam tu. Tak pe saya faham..I kan isteri yang baik..hehehhehe.

Itu sajer cerita birhday saya. Simple n sweet gitu..heeeeee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

ieda said...

eppy bday in advance dikkk ehhehehe

amboi2 .. kalau tahu simpan peyutkann ..hehehe aah lah kalau tahu semua leh buat perfect , tapi x jadilah suprise kann ..

kira hubby tuu nak buat suprise lah tuu dikk :)

Queen said...

happy birthday kak.. =)

sebenarnya makin kita berusia makin kurangla hebat sambutan birthday kita kan.. asalkan dengan sepotong kek pun dah cukup..asal orang ingat..

nik lagila..kek ape pun takde..wish je..hampeh tak hampeh la.. hahaha

mamyharraz said...

suka akk tgk pic 4 beranak tu :)

ohhh touching tiba2 :'(

wahida said...

hepi birthday yg ke 28...semoga pjg umur, murah rezeki dan sentiasa bahagia bersama family...korang satu family mmg sweet la...

Dearie Pearls said...

sweetnyer...
comel jek anak2 terutamanya yang sulung..
baby girl yang bonssu (bongsu ke) semakin membesar...

*happy birthday nim...

norhaizan said...

happy upcoming besday kak hanim..sweetnyer besday girl, wlpun mlm tu pakai simple, tp tetap cute muit mama danish & darissa ni..bukan yg bongsu kot..mesti nnti berisi lagi..hihi..nor doakan akak eh..!!

Dee said...

happy birthday hanim..sedapnya food2 tu..SR kan..

Puteri Zaza said...

eppy buzday akak..cute anak2 akak yer..yg baby gurl tu leh tlg tarik pipi x...rasa cam nak buat menantu jer..huhu

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei hanim...sori lambat wish kat blog, lieya tak bukak blog semalam......he he he he semoga hanim dimurahkan rezeki dan bahagia disamping anak2 yg comel dan family yg tercinta....

ehpada lieya, hanim dah celebrate ngan meriah dah....yg penting bersama org tersayang.....

rasp said...

hepi bufday sis...sori terlewat... neway, yg penting bukan hadiah, yg penting ada bersama famili tersayang kan kan kan...

Ciklinn said...

hepi besday dik.... sori lambat wish... akak kesibukan... semalam sempat gak tgok2 blog hanim sbb perasan ude tgh tgok blog kamu.. tatapi kakak mu kesibukan huhuhuhuhuh...


akak doakan hanim pjg umur murah rezeki yer dik... aminn... haitss... mana boleh bongsu... sila tambah anak pompuan lagi... anak2 buah akak berderet2 jantans tu ha.... hahhahahaha...

makdara TERdiva said...

tak kisahlah kan walau dpt 1 slice jer..janji kek! :)

MDT tengah tggu surprise befday next year..katenye ade org nak ajak panjat bukit..lalalala..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

chicken cordon blue...sedapnya...memang dah lama teringin nak makan...

Redbloodsnow said...

AMBOIIII UOLSSS....BYK NAH MAKANAN. SEDAP² LAK TUH..GULPPP GULPPP

nieda said...

yang penting kasih sayang dan family yg bahagia. itulah hadiah paling bermakna kan..

Mimy Hamid said...

bestnya laki suprise...jeles...seronok tgk uolss 4 beranak

Sham Ummi Echa said...

rugi la anim dah mkn siap2 ..hehe. tp kalo sy..sy order gak food.. hahaha rugi kalo x order. celebrate besday katanya kan. harus la makan2.