Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, December 11, 2010

Amik tiket Wayang Free

Hari Rabu kan saya on leave. Ada hal sikit. Alang dah masuk KL tu singgahlah pejabat Nuffnang untuk collect TGV free complimentary pass/ tiket wayang. Pejabat Nuffnang ni betul-betul belakang Hotel Sheraton Imperial. Terletak di dalam banggunan Heritage House. Sape2 yang tanya nape saya dpaat tiket free dari Nuffnang n TGV KLIK SINI.




Ini pintu depan Pejabat Nuffnang.

Nilah 4 complimentary pass tu. Boleh tengok kat mana-mana TGV di seluruh Malaysia. Valid pass ni sampai 31 Disember 2010. Nak tengok cerita apa yer? Ada lebih satu ni, ada yang mau ka?

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

12 comments:

mamyharraz said...

anggat tangan! ~mauuuuuu ;P

eis said...

wuuuu...bestnya! rindu nak tgk wayang. selamat menonton, hanim.

nieda said...

rezeki datang bergolek..

atty's said...

Kty pun dah amik utk akak aritu

atty's said...

Kty pun dah amik utk akak aritu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

satu tuk amani....heheheheheh :P

Mimy Hamid said...

wahh bestnyaaaa...bila nak dapt..nuffnang tolong ar bagi gak

IxoR@ said...

masih available ke 1 tiket tu?

hehehe....

tgk citer ape awak?

Azmiezas said...

Murahhh..Rezekiii....

POSH76 said...

bessnyer dapat tiket free...nak jugak!!!hehe

:: iManja :: said...

nak jugakkkkkkkk!!!!!

Deqna said...

nak ikot.... kecik hati ngan nuffnang nape tak kasi saya.. birthday saya december jugak...huhu