Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, November 6, 2010

Zaman dulu-dulu

Kawan saya ada tag saya kat FB. Ni masa kami baru habis konvo Diploma dulu, 7 tahun lepas. Bila tengok pic ni terasa lah sangat frust ngan diri sendiri sebab......SAYA NAK KURUS BALIK!!!!!!!. Masa ni saya sangat kurus melampau. Takdelah melampau tapi kuruslah sbb berat dalam 56kg...Kalu sekarang, jangan di tanya yer berat...sensetip....Kalu sekarang nak diet balik n nak dapatkan berat macam ni memang tak dapatlah kan...sedih....

Teka saya yang mana? Rindu plak ngan kawan-kawan dulu...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

21 comments:

mamyharraz said...

nak teka :P hanim yg tudung pink tu kan... :)

rasp said...

i pun teka yg tudung pink tepi skali tu...
tul tu, tgk gambar2 dolu, nanges nak kurus balik kan huhuhuhu...

~AmyLiana8886~ said...

dulu lain skrg lain kak..hehe

KeMatZ said...

time ni... dulu Puan Muza tengah hot.... semua kelas duk citer pasal Puan Muza.... siapa tak kenal Muza... top finallist for queen of the night.... :P

nieda said...

confirm betul..hujung sekali pkai tudung warna pink. sweet je memori tu kan!!

eis said...

tinggi orangnya hanim ni kan :)

win@momyShaneQeisha said...

hanim macam tinggi lampai.happy sangat semua masa ni kan hanim

Softtouch [Hanim] said...

betullah yg pkai tudung pink tu..tinggi lampai?xlah lampai 162cm jer. yg pasti skrg sy besar bagak..he he he

makdara TERdiva said...

yg tepi sekali yg cun-melecun tu..sebijik mcm danish :)

samela kita..dulu kurus..skrg pun x kurus lagi..huwaaaaa

IxoR@ said...

Hanim... mestilah yg pakai tudung pink tu...

muka hanim tak banyak berubah la...

:)

zack_blossom said...

kak hanim yg pakai tudung pink..
cantik betul akak ni kan...=)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mmm, yg mane 1 ekk?
tp bler dh baca komen2 kt atas, tawla yg tudung pink itu..
huhuhu, len beno tp siyes ckp, skrg lg shantek pe, chubby sket.nk2 tgk lesung pipit tu, awww... sweeeet aje..

♥♥syahadah♥♥ said...

huhuh kurus lah u hanim..best konvo..saya tak dapat konvo gara2 berpantang anak sulong.

♥♥syahadah♥♥ said...

huhuh kurus lah u hanim..best konvo..saya tak dapat konvo gara2 berpantang anak sulong.

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenaln...

http://nasyieen.blogspot.com

Sham Ummi Echa said...

hanim yg tepi kanan skali tudung pink tu kan.

mmg ler hanim, bila tgk pic dlu2.. huwahhh sebak rasa di hati. wpon sy bukan kategori org kurus/ kecil tp at least kurus la dr skang kan. skang dah mcm badak je sy rasa..wahhh sedihhh lagi

Zakiyah Zainon said...

hanim yang tudung pink tu ka? memang saya tak dapat teka hehehee..lain benau muka :P

Azmiezas said...

akak pun selalu teringat masa belajar dulu-dulu..best kan??..

Redbloodsnow said...

HAAA ZIE TAW! YG TUDUNG PINK BELAH KANAN SEKALI TUH KAN. YAYYY BETOL! NAK HADIAH...WAHHH AKU...WAKAKAKA

Mimy Hamid said...

tudung pink..muka tak berubah

Dearie Pearls said...

zaman dulu2 sangat best....

dulu saya agak berisi... now saya semakin kurus...
huhu