Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, November 25, 2010

Singgah taman sat

Playground ni Danish panggil taman.

Semalam balik amik dorang dari nursery singgah playground nie. Dekat jelah ngan umah kami tapi baru 1st time kami main kat cni. Tengok cuaca pun elok, singgah japlah. Danish lah yang paling seronok. Darissa pun seronok gak sebab dapat tengok pokok-pokok bergoyang. Dia memang suka tengok pokok , daun yang ditiup angin nie.

Kecik jer taman dia.

Hepy je Danish. Tapi dah janji main sekejap je. Budak-budak memang suka tempat open macam ni kan, saya plak lebih suka yang indoor punya..

Ibu n Dicha duk tepi jer. Snap2 lah sikit tapi dia sibuk tengok pokok2..Muka balik kerja saya sangat tak boleh blah.... Ni pun mula-mula tak nak letak tapi letak jelah sebab ada Darissa kan.

Saje itam putihkan sebab saya sangat tak boleh blah...:)

Itu sajer. Tengoklah kalu cuaca elok petang ni singgah, kalu hujan tak dapatlah singgah.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ








11 comments:

POSH76 said...

suka nya dia pi main kat Taman yer

☆ lieya latif ☆ said...

bersih laa hanim taman tu.....luas lak tu....bebas budak2 nak lari2ke, main bola ke kan....

tgu laa darissa dpt kaki nanti, abis laa satu taman tu die lari...siaplaa ade adengan mak kejar anak heehehehehe......

nieda said...

bdk2 dah tentu suka main kt playground...pasni danish mesti ajak pergi taman je..hehe

humaira kalau lalu kt playground tangan dia mesti tunjuk TU TU

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsabar nak tunggu amani besar..nak bawak g taman jugak..best kan...

Redbloodsnow said...

Suke ek danish gi sane ea...hiks.

ieda said...

alor2 cumeinya dicha tuuu ..
sungguh2 geram akak tgk .. kalaulah akak preggy sure ada wajah darissa :)

p!nkerton said...

budak2 mmg habis ati aa kalo dapat main kat playground kan hehe.. rumah kitorng betul2 beradap dgn playground. tiap2 ptg wajib kene bawak pegi huhuhu..penat kdg2 nak melayan ;p

makdara TERdiva said...

seronok bila bawak anak2 pg taman..budak2 ni ni kan suka explore.. :)

Sham Ummi Echa said...

besar betul taman tu. puas le bdk2 main kt situ. bdk2 mmg pntang tgk playground ni kan. kita yg letih nk melayan/ mnunggu.

Deqna said...

Dicha kecik lagi.. duk tepi padang jelah yer...

eh darissa dipanggil dicha.. marisa plak saya suka panggil dia micah..hehehe

eis said...

bila bercuti kat kg ni rasa macam x perlu lak fikir pasal playground utk anak2. berlari keliling rumah kejar ayam sudah hehehe