Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, November 3, 2010

Saya memang suka makan Sizzling Mee ni

Semalam masa lunch malas nak kuar. Pastu tekak tu macam nak makan Sizzling Yee Mee. So saya minta suami saya tapau kan Sizzling Mee ni kat The Store masa dia balik keje semalam. Lagipun dia nak bayar bil tel n broadband kat situ. Sizzling mee ni memang kene makan panas-panas baru syiokkkk kan....

Gigih suami saya menapau...kat rumah pun boleh apa makan panas-panas. Masukkan dalam kuali pastu panaskan jelah kan.. Kalu nak lagi panas makan jer terus dalam kuali tu, siap atas dapur lagi..he he he

Saya memang suka sangatlah sizzling mee nie. Tu sebab saya selalu blogkan. Jangan boring yer. Kalu lunch pegi The Store n makan kat food court dia mesti saya makan nie. Boleh tahanlah...

Itu saje.
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

nieda said...

adus...sodpnyer

mama tisya said...

tk pernh tapau sizlling...kena mkn panas2 tme tu gk...eheheh

*Tinie* said...

baru lepas makan sizzling mee tadi , member opis belanja...

makdara TERdiva said...

mee 2..
ini menu mase zaman berdating2 dulu..

skrg dah tukar.. :D

rasp said...

me tak pernah tapau sizzling mee...
sebab nak gak makan panas2 guna hot plate dorang hehehehehe

Deqna said...

awak selalu gi the store ke? kita pun sama.. tapi tak pernah jumpa kan..

tapi kan your look so familiar.. dari dulu nak cakap.. macam kenal.. tapi di mana yer...

Sham Ummi Echa said...

sy pon suka gak mkn sizzling yee mee ni. sy suka mkn yg dkt giant bt. caves punyer. kuah dia sedang elok je x cair dan x trlalu pekat. kuah cili kicap dia pon sdp

Dee said...

dah lama x mkn..dee pun suka..

mamyharraz said...

tgk plastik pun saya teruja huuu sbar sabar...

A.I said...

aku pon suka sangat ngan szilling mee. tp suka mkn ngan mee kuning (^_^)

Watierman, rmanbkr said...

Kalau Boleh tapau...maknanya Akak pun boleh jer godek Yee Mee buat sendiri...dan ikut saranan Dik Hanim makan terus panas2 dalam Kuali..hehehe....

Watierman, rmanbkr said...

Oops lupa..nape Tak ambik anugerah Blogger Harapan kat Blog Akak...Jemputlah ya!

ieda said...

sedap2 .. tapi akak xpernah tapau kalau makan sizzling nie .. rasa x puas kann :)

Redbloodsnow said...

yummm yummmm....zie nakkkkk gakkkk animmmmm. meh post kat zie meh meh :P

PutRee SeJiNjaNg said...

waduh sedap arr..nak jugak dear..=) meh suap tila sikit..hhhe

Mimy Hamid said...

sizlling mee makan panas panas baru mengancam ..peh taktahan lidah kecur

IxoR@ said...

mmg kena makan panas-panas... klu idak, kang rasa muak!

yang sedapnya.. kuah dia tak de la rasa kicap semata-mata...

huhuhu... hanim buat sy lapar!!!