Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, November 22, 2010

Roti canai kaya

Sabtu malam kami kuar jap round2 n nak isi minyak kete saya. Takde pegi mana pun sebab kuar dah lewat dalam kul 10.30pm sebab rumah sebelah ada buat tahlil.

Singgah mamak sebab Danish kata nak makan roti canai plak. Tapi bila sampai, dia taknak sebab dah ngantuk. Hai lah danish, tadi dia yang beria nak tapi bila sampai sana dia boleh tido plak. Last-last abah dia yang makan roti canai tapi dia amik roti canai kaya. Dalam roti canai tu ada kaya..1sti time saya makan.

Rupe dia sama macam roti canai biasa cume ada kaya dalam tu. Rase dia manis lah kan. heeeeee


Abang danish dah terkulai tido kat riba saya dah.

Tapi budak motak nie masih segar bugar lagi. Main tepuk2 meja tu.

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

ieda said...

dah penah makan .. memang sedapp kan .. kalau akak makan mcm tuu aja :)

Dee said...

dah penat sangat..sanggup tidur dr makan..hihihi..kesian danish..

Redbloodsnow said...

roya canai kaya? perhhh...lom pnah nerai ah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo darissa comey nyer uat mulut cam tue......baju darissa sama cam baju amani la..tapi baju amani tangan pendek..hehehehhehe...

eis said...

roti boom pernah dengar tak? roti canai+kaya+planta+telur. best gak :D

Softtouch [Hanim] said...

eis: xpernah plak eis..setahu sy roti boom tu yg bulat2 tu..tebal sikit roti dia..mcm2 yer roti canai nie..ada yg letak milo dlm roti tu...

nieda said...

alolo dah botak licin darissa..pani harap rambut tumbuh lebat. kalau ikut style rambut kakak humaira berkurun nk tunggu pjg

POSH76 said...

1st time dengar ni...hehe

win@momyShaneQeisha said...

1st time dengar roti canai kaya ni hanim.biasanya makan ngan kari kan.kalau ada kat srwk,saya nak cuba juga

rasp said...

i pun 1st time tau ada roti canai kaya..
cian danish...dah tertahan mata dia dah le tu...

Ain said...

tak pernah makan roti canai kaya, takde kot jual kat ganu ni nim...

Dearie Pearls said...

saya selalu teringin makan roti.
bila minta roti saya makan yang ada telur or pisang jek..

hehehe..

Deqna said...

mcm dekat maju ahmad jer? kan? hehehe sbb selalu lepak sana jugak..