Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, November 18, 2010

Nuffnang & Earning

Sila klik utk tumbesaran

Terima kasih Nuffnang n terima kasih banyak-banyak kat kawan-kawan semua n reader blog saya ni. Dapat BE lagi yang saya line merah tu. Dapat rasenya minggu lepas kot. Terima kasih lagi sebab sudi membaca blog saya yang tak seberapa nie. Dari reader kita jadi kawan kan, tu yang saya sangat suka. Ingat nanti kalu dah cashout nak buat Giveaway tapi bukanlah skarang, makan tahun tu..he he he..Nape saya cakap macam tu sebab earning saya sekarang ialah...
*
*
*
*
*
*
*



he he he..ingat nak tunggu sampai 100++ baru nak cash out. Alhamdulillah, walaupun sikit tapi rezeki jugak kan. Syukur sangat. Sangat kagum dengan bloger2 yang dapat ribu-ribu n ratus-ratus tu. Bukan senang nak jadi blogger tegar tau macam dorang yang dapat masyuk income nuffnang tu.

Saya buat n3 ni bukanlah nak show off, apalah sangat saya punya ni nak compare macam redmummy, viruspadu, ceeramoon n princess red blood snow (sekadar menyebut beberapa blogger otai yang saya kenal) tu. Saje nak share ngan kawan-kawan semua. So pada yang belum register, sila register nuffnang yer..

Terima kasih n selamat berblogging semua...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



10 comments:

atty's said...

Tahniah hanim..hasil kerja keras..membuahkan hasil yg lumayan kan ..takpe hanim ..sikit2 lama2 jadik bukit

Dee said...

xpe hanim..dee pun 1 tahun lebih baru dpt 100 tp lps tu laju sketlah jalannya..nti hanim pun mesti dpt byk kan..don't worry..

nieda said...

byk BE tgh running..best tu..sape nak kasi duit betul tak???nida tinggal 2 je yg masih running.hehe

~zack~ said...

wah...bestnye kak...=)

POSH76 said...

cayala sis...keep blogging taw...hehe

CHU MAJORFLAVA said...

chu lom buat lg lha sis.;-p

Deqna said...

bagus2... dah nampak hasil dah tu.. nuffnang ni leh gaklah dijadikan pembakar semangat tuk terus mengupdate blog kan...

Redbloodsnow said...

uiii yang. terharu jap bile name zie pun turut tersenarai dlm mereka² yg sgt digeruni tuh ah..hehehe.

yunk, xpe..ckit² lame² jd bukit taw. camtu lah zie dulu :) Anim nyer dh di consider byk taw. Zie dulu posen² jek...huhu

:: iManja :: said...

congrats...ntah bile la kiter nak merasa...hehehe

Mimy Hamid said...

takpe sabar..aii pun nuffnang bermula dari angka kecik..lelama tinggi la..rajin update yer