Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, November 16, 2010

Ke Pappa Rich The Curve


Blog saya ni n3 kalu tak de pasal makan memang tak sah kan..Weeken je mesti cerita pasal p makan. Dah asben saya suka, nak buat macam mana. Saya layan jer. Harap kawan-kawan semua taklah boringkan. Tapi masalahnya saya yang gemuk bukan dia...sedih...Minta maaf Pic agak kelam sebab pakai hp.. Ahad malam pegi The Curve, saje jalan-jalan n suami saya ajak makan kat sini.

Pembuka n3, tuan belog. Ok jangan tertipu yer, muka je yg kurus tapi badan masih maintain besar...Sekali lagi announcement, Slimming Centre sila taja saya plisssss!!!!

Ibu n budak motak. Kali ni terlupe lah plak pakaikan hairband dia. Saya rase memang ada dalam beg dia, tengok-tengok takde plak..Nasib pakai pink...

Muka dah nak nangis dah. Saya bagi dia makan biskut, sekejap je layan pastu terus dia menggelupur nak makan apa yang kita makan.

Danish macam biasa masih setia ngan kertas ngan pensel.


Kopi cham milo saya punya

Nama tak tau , asben saya punya

Milo dinasour , Danish punya.

Saya order roti bakar susu ni. Sedap giler...

Last-last dia yang konker..amiklah dik...ibu xkisah. Janji awak makan.

Pappa chicken chop konon-konon danish punya. Dia yang order benda ni last-last kami yang kene habiskan.

Ni abah dorang punya, Nasi Ayam

Last budak motak, kami yang punya...:)

Itu sajer, Cerita Ahad kami. Selamat Hari Raya Aidiladha semua. Sape yang balik kampung tu hati-hati yer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

Ain said...

roti bakar tu nampak mabelesss...

salam aidiladha nim...

☆ lieya latif ☆ said...

adohai hanim....meleleh beb...lagi2 tgk roti bakar susu tu....mmg nampak sedap.....ade kat seri kembangan paparich ni, bangi pun ade (kire yg dekat ngah umah lieya laa) leh gi terjah ni, buat lepas hajat heheheh tau je laa makyong ni, pantang nampak gambar, meleleh semacam hahaahahahah.....

danish rajin tau....ape2 tetap ngan pensil n kertas die...bagus2.....

amboi darissa dah pandai nak mkn makanan org besar....okey ar tu hanim, dah leh suap2 laaaa sikit....untung anak pandai mkn...syok nak suap kan.....

selamat hari raye haji hanim.....

CHU MAJORFLAVA said...

kiut nyer..ehe..happy Aidiladha sis!!

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo..lo..comel nya rissa tu..geram arr..

atty's said...

darrisa..walupun botak tetap comey

Dee said...

kalo pegi Paparich..dee suka minum lemon honey dia..sedap..

makdara TERdiva said...

keluarga bahagia yg suka makan2..hehe!

rasp said...

terkecur i tgk roti bakar tu sis..
mmg nampak yummylicious...
itu budak motak pun tetap top list pilihan i gak :D

mamyharraz said...

akk pun teringin kesini tak sampai2 lagi...ermm nampaknya nak kena terjah!jugak =P

Ciklinn said...

selamat hari raya dik... sedapnyer akak tgok nasi ayam tu..

Eri-chan said...

best kan pergi sini...huhu i mahu pergi lagi mkn roti bakar...

Azmiezas said...

Salam AidilAdha buat Hanim sekeluarga..

asma liyana said...

whooaaahh.. nmpk best lah makanan dia.. :D

nieda said...

dah kawin ni jarang nieda mkn luar..ate laki aje tanggung, kena berjimat.huhu..

Mimy Hamid said...

roti bakar susu papparich mmg terbaekk...kitaorang suka gakkkkk

Redbloodsnow said...

gulpp gulppp....nangis² ah makanan nih. terlior plak..huhu

win@momyShaneQeisha said...

tak per berisi hanim,comel juga kan.semua hidangan itu nampak sedap2 semuanya.bestnya hanim selalu makan makanan enak2 ya.saya ni juga kaki makan

Deqna said...

haah marissa pun sama, kalau tak pakai yg ada ciri2 pompuan harus org ingatkan boy. yelah ramabut nan ado...