Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, November 9, 2010

Ke Giant masa Deepavali

Kami pun pegi beraya jugak waktu Deepavali tu tapi beraya di Giant...Biasalah masuk bulan baru kenelah beli barang apa-apa yang patut kat Giant tu. Takdelah beli barang banyak pun. Beli sikit-sikit jer. Kali ni Danish tak paw mainan atau dvd, dia paw buku latihan. Dia kata Darissa je beli mainan dia nak buku.. Entah-entah bulan depan dia nak menan balik....hu hu hu

Adui... Danish dah pndai posing lentok-lentok dah...camne nie...

Darissa takde plak posing lentok-lentok...heeee belum lagilah..

Singgah Jco Danish nak donut plak. Saya tengok donut jco pun start mual dah. Kenangan lama menerpa. :)

Pastu singgah Old Town jap, abah dia nak makan ringan-ringan plak. Makanan berat tak nak plak dia sebab sebelum pegi masing-masing dah makan kat umah.

Danish kalu nampak kertas order n pensel tu memang habislah kertas-kertas tu.

Darissa pun tak lama lagi akan menjejaki langkah abang dia kot..suka kertas..

Saya amik akripap. Sedap sangat. Panas plak tu. Macam karipap Ikea. Sama supplier meh?

Bread toast. Satu ngan penaut butter, satu lagi ngan kaya.

Air satu coklat, satu white coffee + hazelnut. Sedap giler.

Itu saje.

Psst..takut jugak nak makan kat sini mana tau terjumpe kaki katak ker....he he he..makan roti je pun, xpe kot....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




19 comments:

Cik Wanie said...

amboi shopping2 di Giant yer,
hihihihi,
suker suker tgk...

alolololo comelnyer Darissa,
geram tgk,
bilalah dpt jumpa kan,
hurm...

Ain said...

alahaiii darissa, makin chomelll la dia....

kenapa takut jumpa kaki katak nim, pernah ada kes mcm tu ke?

☆ lieya latif ☆ said...

hah kaki katak....ye ke hanim...buat ngeri lieya jek hihihihi.....

kalo gi OTW ni lieya suke tea+hazelnut die....sodap..tapi tu laa, dah lame gile tak masuk sini lepas kes mcm2 tuh....

darissa cute.....manjang pink jek die...bagus tul mama die....rajin mempink kan anak heheeheh

Softtouch [Hanim] said...

wanie: tulah wanie..xde rezeki lagi kita nak jumpe..wpun kita xjumpe, akak selalu igt wanie n doakan yg terbaik utk wanie.

ain: ada ain kes mcm tu, kan masuk sok kabar dulu...

lieya: sbb br dpt anak pompuan tulah semua pinkkan dia..nnti bila dia dh pndai menolak, xdptlah nk buat mcm ni lagi..he he he

Zakiyah Zainon said...

best cuti dapat sama2 ngan family..
saya time deepavali kat pagoh kerja dalam cuti hahaha
saya yang menurut perintah

eis said...

amboi comelnya danish posing lentok2. hehe. apa kenangan hanim dgn donut tu? rasa mcm pernah hanim blogkan tp sudah lupalah..

ieda said...

adoiiiiiiiiii yaiiii
x tahan tgk darissa & danish tuu
tersangatlah cumieeeeeeeee ..
dah pandai posing2 nie .. hahahhaha jaga2 ibuuu on of them wanna be a model haaaaaa :))

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

darissa cute sangat....

napa takut jumpa kaki katak tue..ada kes ke??? huhuhu takutnya...

Hidayah said...

lentok ckt je takpe heheh..comel la darissa pakai headband tu senyum pun sweeettt sgt

POSH76 said...

alala mmg tomei2 anak2 hang ni kecik dah pandai posing yer...adoii apa ni kaki katak gelilaaa

mrs.ecam said...

wekkk wekkk kaki katak...iyakkk...heeeeeee...bgs la danish ske buku2.....ske tngk budak2 kecit2 dh ske membace or nulis...jgn d koyak rabakkn buat smph jek nnti udahhh....heeeeeeee

atty's said...

eiii gelinya, memang ade kes ke hanim..ade yg jumpa kaki katak

Akma Azlin said...

Salam, hi. Slmt pagi.Weee dah breakfast?

makdara TERdiva said...

ha???? kaki katak???

gulp!!!!

cik puan akish said...

bersopeng...hey darissa.....kamoo omel banget.....:)

Drama Mama said...

haa tu confirm next month dia nak paw mainan lah tu.hahahaahha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Redbloodsnow said...

waaa danish. pantang nampak pencil n kertas ea. tros laju aje nulis ek. psstt..aunty zie x heran lah if dh beso nnti ko jd wartawan danish uiii...pasal kan wartawan suke nulis

^_^ hiksss

Mimy Hamid said...

giant mana ni yer...siap ada spesis karipap like IKEA sejibik...

win@momyShaneQeisha said...

wow,shopping & makan2 ni kan.comelnya darissa tu with pink colour.