Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, November 4, 2010

Cukur Jambul & Aqiqah Darissa Part 1

Ni sebahagian pic-pic dari Mr Photog , MALY/ADAM. Dia upload kat facebook dia n tag kat saya sebab saya kata nak tengok sikit..Biasalahkan mak pengantin ober excited. Minta maaplah yer kawan-kawan...Nanti dia bagi pic , saya bagi tengok lagi ok..Thanx lah sebab sudi melayan saya..

Kumpulan marhaban dalam 20 orang.

sukanya dia sebab kene agah ngan uncle Maly



Renjis-renjis di pilis..eh eh salah lagu lah..Sallahalaihiwassalam......


Makcik-makcik marhaban tu semua takut nak gunting, yelah rambut darissa kan sejemput jer. Plak tu mata masing-masing kan agak kelam sikit...:)

Ha kau ibu dia...dagu berlapis-lapis. Guna khidmat orang kan pic pun unsangkarable lah.. Lainlah kalu saya yang snap sendiri harus ikut angle yang tidak menampakkan dagu berlapis2 itu..:)



Danish. Orang sibuk makan dia sibuk main basikal ngan sepupu2 dia..Senang hatilah dia sebab dapat lepas tanpa ada yang pantau.


Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



14 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Hanim....lapis2 pun maintain cun tak pe....!...nasib baik cantas sikit2 je jambul tu..kalau cukur.....????

Kepoh-chi Punyer Cerita said...

comel nyer marissa muza...
geram je tgk
muahahaha

lama x singgah...bzy keje baru sampai nk access internet pon susah huhuhuhu

Deqna said...

2nd last photo- darissa is so cute..

nieda said...

cantik gambar...superb hasil kerja Mally

Mimy Hamid said...

anak dara dihias cantek...malatop...

eis said...

kelebihan shoot gmbr sendiri -- boleh reshoot byk kali hehe
darissa blur.."apalah diorg nak buat kat kepala aku nih?" hehe comel

Ummi Iman said...

salam ziarah... nice blOg.. =) exchange link ye.. TQ.. plus, Darissa amat comey.. ;)

atty's said...

salam..comeynya perantin..ngn mak perantin.benornya kty ade niat nak pergi..sbb dah dkt ngn umah paksu kty ..tp skrg sabtu ahad kty bz jaga kakak kt spital..jadiknya tak dpt jumpa hanim..huhuhuhuhh.

Dee said...

gambar cantik2lah hanim..sweet je tgk darissa tu..

zack_blossom said...

sukenye sy tgk pict yg no 2 last tu...darissa sgt comel!!geram!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomeyla Darissa..
menten je muka die wlpn org ramai duk serbu die..
heheh, berlapis ke?.. takde la..
menten epi tu.. =)

Azmiezas said...

Hehehe..sukanya Darissa kena potong jambul..rambut pun tak de, kena potong lagi..

Hanim..cantek la gambar2 tu..

Redbloodsnow said...

meriah ah majlis cukur jambur rissa nih. dh lah rissa comel...pakai headband gitu²..semakannnn lah comel! hehe

IxoR@ said...

cantik gambar2 dr cameraman tu...

ibu & anak sama cute... suka tengok!

:)