Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, November 19, 2010

Chocolate Moist Cake di Hari Raya Haji

Cerita penuh raya haji next week lah saya cerita sebab saya rase ramai yang update minggu depan kot. Kita update secara berjemaah yer.

Saya order Choc Moist Cake (CMC) ni dari kawan saya. Diana pemilik DJ Bakery. Diana ada buat bisnes baking-baking nie. CMC ni saya bawak ke rumah mak saya. Buah tanganlah konon...he he he...Nak masak tak sempat yelah sehari sebelum tu saya kerja.

Chocolate Moist Cake. Comelkan. Suka design dia, cute sangat.

Danishlah yang suka kek-kek nie. Berapa kali entah dia makan kek ni.

Itu sajer. Hepy Weeken Uolls...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

Dee said...

simple n pastinya sedaplah tu..kalo x, xkan danish bertambah2..hehehe..

Redbloodsnow said...

a'ah ler yunk. comel jek deco die tuh kan. psstt..my fav tuee choc moist cake..gulpp gulpp.

klo zie ade gak..kompom akan segeng ngan danish berjuta² kali ulang makan..hahaha :D

Ciklinn said...

alololo hencemmnyer abg danish berbaju melayu...

kompom sedap kek tu.... tu yg danis duk berulang tu kan... comel lk tu kek tu dihias

Mimy Hamid said...

i love moist cake too...selalu beli yang sepuluh hengget je

Puteri Zaza said...

cute cake 2..ala2 pink dot2 lg..minat za kt cake 2

*Tinie* said...

sedapnya cmc ...

POSH76 said...

cantekla kek tu....mesti sedap

CHU MAJORFLAVA said...

NAK SIKIT!!!;-P

nieda said...

nak cikit...lately ni nida hantu coklat.

IxoR@ said...

ntah la kenapa...

agak kureng dengan kek...

tp suka tgk kek2 yg comel/cute... geram!

eis said...

samalah dengan kae; febretkan kek tu :)

atty's said...

mesti sedapkan kek tu,sbb tu danish duk ulang jer mkn

Deqna said...

mama Darissa, anda telah ditag.. jom join contest tuk baby2..