Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, November 4, 2010

Budak yang sibuk nak konsert

Tak lama lagi Danish ada konsert atau Majlis Anugerah Kecemerlangan bagi Tadika Al-Qaiyum, tadika Danish. So, sekarang Danish sibuklah menyanyi n berlatih sebagai persediaan nak buat persembahan nanti. Tahun Lepas pun ada jugak. Tapi tahun lepas dia baru 4 tahun, dia takde feel sangat. Tahun ni dia 5 tahun mungkin lebihlah sikit feel dia....:)

Sekarang ni, hari-hari sibuklah nyanyi anak itik tok wi ngan lagu anak kambing (dimana dia anak kambing saya....) n chan mali chan siap action-action sekali. Kelakar pun ada. Kalu nak tengok budak-budak ni menari lady gaga ke bergelek ke memang tak delah kan sebab tadika dia Islamic sikit. Teringin jugak nak tengok . Tapi tak pe saya ada sorang lagi anak kan. (Darissa) he he he

Ini gaya anak itik tok wi

Ini gaya chan mali chan oi oi chan mali chan oi oi chan mali chan ketipuuuuung payung...

Ini gaya di mana dia anak kambing saya....

Ini tak tau dah gaya apa..ibu dah lost....he he he..Tak sabar nak tengok gelagat budak-budak nie...Mesti kecoh pentas tu nanti. Yelah budak-budak kan..unpredictable.....

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

mamyharraz said...

seronok tgk depa membesar..bila fikir2 kejapp je berlalu masa baby depa kan

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe..comelnya dia..dear ambik lah video danish nyanyi nanti leh upload sini..nak nengok lah danish nyanyi..=)

Naff said...

Bestnya Danish, da besar....jeles tgok dia da besar...hi hi hi good luck untk majlis Anugerah tu ye...sek kami pun minggu depan nak adakan majlis tu.....sibuk!

Ciklinn said...

amboi mcm2 gaya ha dia.... mesti sonok rgok dia esok..

hihihihihihih ciklinn nyer raksasa no2 ni pun ahad ni ada konsert... dan ciklinn duk cari lg tshirt pink tu.. huhuhuh

eis said...

first, nak cakap yg danish nampak mcm dah besar budak sek rendah :)
second, kelakar sbb teringat kae kat rumah ni sibuk prektis chicken dance dan nasyid. majlis tadika dia hari ahad ni. tak sabar!

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahah comel okeyyyy...tak sabar lak nak tgk....hanim nanti rekod ar video...tingin nak tgk....sure comel.....

mia mija pun sebok berlatih konsert ni hanim...mia joget lagu tari tualang tiga (lagu joget ko!!) si mija plak lagu (sha na na amy mastura) pastu ade jugak laa nyanyi nasyid, lagu waka waka tu.....tak sabar kan nak tgk anak kite beraksi heheeheheh

rasp said...

hehehehehe memang chomel okezzz...
suka sangat bila time2 konsert kan..
macam2 keletah anak2 kita time gini nie sis...

zack_blossom said...

hehehe..comelnye yg aksi anak kambing sy tu..

Redbloodsnow said...

NIH...DAH BUJANG NNTI...JD ARTIS NIH. NK AUTOGRAPH AWAL² AH KLO GNIE...HIKSSS

Sham Ummi Echa said...

mmg cute je gaya danish menari tu. tang di mana anak kmbing sy tu lg cute..hehe

mesti x sbr nk tgk danish menari betul2 siap ngan baju segala. mesti comel giler la bdk2 ni.

mekchu said...

ada bakat besar nih.. mekchu teringin nak tgk gaya waka waka eyy eyy.. hehehe.. bagus dia berani

POSH76 said...

I pun suka lagu ni kiut ajer..mana taw ada bakatkan...buat betul2 taw

POSH76 said...

I pun suka lagu ni kiut ajer..mana taw ada bakatkan...buat betul2 taw