Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, November 20, 2010

Baby and Toys Contest

Saya telah di tag oleh Deqna, mama Marissa yang comel, cantik n putih gebu tu...Tag ni special sikit sebab kena join contest yang disediakan oleh Dillaz Family, iaitu Mama Qistina
"BABY AND TOYS CONTEST"
25 OCTOBER 2010 - 30 NOVEMBER 2010

Syarat-Syaratnya....
1) Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia..- Saya memang Malaysia mari...

2) WAJIB jadi follower Dillaz Family dan mesti letak blog dilazfamily kat bloglist anda utk update hadiah - Done

3) Mesti dan wajib buat satu entri pasal Contest ni.. Jangan lupa letak banner (Qistina) tue kat dalam entri & sidebar blog anda..WAJIB ada link back ke entri nie tau..- Done

4) Upload hanya SEKEPING gambar BABY AND TOYS mereka..(Terbuka kepada Baby berumur dalam lingkungan 0 hari - 5 Tahun)Tak kesah samada Baby itu anak anda @ anak sedara @ anak jiran...-Done

Gambar ini yang dipertaruhkan

5) Sila nyatakan sekali Nama Baby dan Umur Baby - Done
Nama: Nur Mia Darissa Bt Faizal
Umur: 7 bulan 3 minggu

6) Akhir sekali, tag 2 rakan anda...lebih lagi baik ( kawan anda mesti tahu yang dia ditag tau)- Done
- Farasela mama Zafrie yang ensem n Naylie yang comel
- Nieda mummy Humaira yg comel

7) Complete semua, tinggalkan komen di entri ini...-Done

Hadiah untuk Pemenang:
Bear dan Pin Kartun (Comel tau)

Pemenang:
2 Orang pemenang (Baby Lelaki dan Baby Perempuan)
(Dipilih secara cabutan bertuah oleh QISTINA)

Tarikh Tutup :
30 November 2010

So pada sape-sape yang nak join sila terjah blog mama Qistina yer. Gud luck semua!!!


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




7 comments:

Deqna said...

wow byknya toys Darissa :)
good luck darissa!

Farasela said...

Alamak muza...kene tag sudah...ok, fara akan wat...thanks coz tag fara...mana le nk cari gambar with toys?

Ain said...

wahhhh, banyaknya menan darissa...

gud luck nim...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ye la Ain, banyak kn menan Darissa..
pepun, gud luck yep,
mana taw de rezeki lg.. =)

makdara TERdiva said...

MDT takdpt join..x de baby..huhu
eh! pnjam darissa leh x? hehe!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck darissa....amani lum ada toys lagi..heheheheh..

Redbloodsnow said...

gud luck rissa n anim cyunk!