Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, November 25, 2010

Ayam bakar

Memula tengok blog kak ty cerita pasal ayam bakar nie. Meleleh jugaklah air liur tapi malas nak buat. Pastu tengok plak blog ayu semalam pun cerita pasal ayam bakar. Tak boleh jadi nie, nak buat jugaklah ayam bakar. Bukan saya punya resepi yer tapi acik saya punya resepi n dia yang bakarkan..he he he.. ni yang best ni ada tukang masak, request je dapat...

Walaupun rupe dia buruk tapi rase sedap sangat tau..bagi saya sefamilylah. Danish suka sangat n malam ni makan ayam bakar lagi...

So ada sape-sape yang nak berjangkit dari saya tak?Itulah penangan berblogkan, tengok je orang punya terliur n kita pun nak jugak...he he he

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




22 comments:

mama tisya said...

best kn blog ni..mcm2 info leh share...tkpyh susah2 kn...sharing is caring

~zack~ said...

kak...sedapnye...tgk rupe die sy dpt rasekan kesedapannya...

cik puan akish said...

tak kesahla ropenyer bagaimane...yg penting!!!adelah hingga setap hingga menjilat jari!!!

☆ lieya latif ☆ said...

tu le hanim seronok berblog ni, leh tukar2 idea nak masak ape...

wah kemain ko hanim, sampai mlm ni pun berbakar2 lagi yeak heheehehe....nampak yummy tul...

Ummi said...

wahh..buleh try jugak nih..nampak syedappp

Hidayah said...

alamak kecur air liur nengok

nieda said...

betul...setuju sgt2...terliur wo

Dearie Pearls said...

terliur nyer nengok...
alahai....

ni tanda nya saya kelaparan ni..

*teringat cuti dengan Sue kat PD hari tu. teringat ayam bakar.
makan sehingga menjilat jari.
alahai...

nyam..
nyam..
nak wings!
heeeeeeeeee

Redbloodsnow said...

JGN KATA DANISH, NIM. ZIE NIH PUN LAGIKKKKKKKK SUKE MKN TAW. SEKOR LARAT OKEH HABISKAN SSORG...LALALALA

TP DGN SYARAT...X YAH MKN NASIK LA. BENDA TUE JE...HEHE :P

Deqna said...

betul..betul.. pantang nampak mestis terliur..pastu mula lah hegeh2 nak makan tu jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

blog pun dah cam pengaruh rakan sebaya kan..hehehhe kita pun slalu jugak terpengaruh dengan blog nie...pantang tengok yang menarik skit kompom nak jugak...

mamyharraz said...

akk dah kena jangkitan bakar ni minggu lepas lagi =P

rasp said...

memang true blog nie, ada gak penyakit berjangkit kan hehehehe...

Dee said...

nmpk sedap tu sis..sharelah resepi..

*Tinie* said...

macam sedap....nak resepi....

POSH76 said...

yummy....ayam panggang lagi healthy dari ayam goreng

Eri-chan said...

titibe macam nak jugak..sape nak masakkan?

IxoR@ said...

kalau ada geng...

makan apa je pun sedap tau!

;D

wahida said...

mmg penangan blog sgt kuat kan..
errr..saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!!

mekchu said...

nmpk je buruk, tp dah siap masak sodap sgt.. nak masak malas.. tolong hantar sini skit..

Sham Ummi Echa said...

rupa x brapa penting. yg pnting adalah rasanya. ada tu rupa kenmain cantik tp rasa ke laut nk watpe kan.

share la ramuan yg awak marinate ayam bakar tu.

atty's said...

kty yg tgk ni pun , rasa nak buat balik ayam bakar..huhuhuhuhu