Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, November 1, 2010

Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancarnya

Alhamdulillah, syukur pada Allah Majlis Cukur Jambul & Aqiqah Darissa berjalan ngan lancarnya. Saya share sikit pic yer. Tapi pic ni dari hp camera saya. Pic dari photographer tak dapat lagi. Nnti dah dapat saya share kat cni.

Saya memang tak snap pakai camera pun sebab masa majlis tu HP lagi penting sebab senang nak jawab kol. Kebanyakan tetamu memang tak tau rumah saya. Nasiblah ada hire photog iaitu kawan saya masa kat UiTM dulu.

Kumpulan marhaban

Alatan untuk tarah rambut darissa


Buai Darissa

Darissa yang takmo duk dalam ni lama-lama



Siap ada flower girl n flower boy lagi. Memang saya tak yah hayunkanlah buai tu.he he he

Itu sajerlah yer. Minta maaf kalu pic tak cantik. Nanti kalu dah dapat pic dari photog, saya akan cerita secara detail tentang majlis ini. N saya akan bagi taulah sapa photog/kawan saya, buai sewa kat mana n kat sape saya tempah bunga telur teddy bear tu.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

27 comments:

nieda said...

mmg meriah Muza, siap ada buai lagi. tak ada rezeki nk dtg. hehe

Mimy Hamid said...

wowwwwwwwwww kelas la buaian tu..tempah ke deko sendiri...unik siap ada bear bear...

Softtouch [Hanim] said...

mimy: sewa mimy. Nak deko sndiri sy xretilah..he he he

mamyharraz said...

Alhamdulillah.selesai juga akhirnya :)

cantik sgt buaian darissa.

☆ lieya latif ☆ said...

wah besar-besaran yeak hanim buat....cantk sgt buat darissa..kemain lagi teddy bear yg bersusun tu...mmg cantiks giler.....bekenan lieya...kene tol ngan konsep gegirl gitu h eeheheh

alhamdulillah, dah selesai majlis penting nie......

Sidratul Muntaha said...

ayukur
samalah kita
tpi buat kecik2 jer..
takde marhaban bagai.
alhamdulillah berjalan lancar.
tak sempat nka amik gmbo sgt sbb letih melayan org.

Watierman, rmanbkr said...

Wah meriah .....!...Kalau lah Akak ada sama/..... tambah meriah hehehe!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, cutenyer 'pelamin' budak tecit tu.. siap ngan bear skali gantung n hias, mmg mengikuti tema baby kan.. eheheh, i loike! shantekkk, ngan munge2 lagik!..
neway, alhamdulillah sume dh berjalan ngan lancar.. mmg grand la!chaiyooook!

eis said...

cantiknya ada efek cahaya!
alhamdulillah berjalan lancar (sori hanim sy tak dapat dtg).

Ciklinn said...

salm dik... sori byk2.. akk mmg bercdg nak pegi sgt2.. tapi takde rezeki jumpa anim... tapi ahad tu akk pergi umah ayu.. si sirdatul muntaha tu ha... dia wat kenduri zahraa

zack_blossom said...

cantiknye buai darissa...color pink lak tu..cantik betul..

Farasela said...

ruginyer x dpt dtg...maaf ye muza...nampak majlis yg meriah...comel anak muza...cantik buaian...rindu kat muza le...ari tu jumpa jap je...

Ain said...

syukurla majlis darissa berjalan lancar....

cantik la buai tu nim, siap ngan bebear sekali...

Dee said...

buai tu sy tau..nik pya kan..cantik ye hasil tangan dia..

maaf x dpt hadir sis..next time ada rezeki kita jumpa ye..

Sham Ummi Echa said...

meriah knduri darissa ni. cntik la deko buai tu. tempah yer. nnti citer detail yer. echa punye dlu simple giler..xde buai2 or deco lgsung..maklum la maknyer dlm pntang hari ke-7. mana la tau kot2 ada rezki 2nd baby nnti leh la ai tmpah kt situ jugak..*wink

dianahaznida said...

salam muza..sorry x dapat dtg..dh standby nak pegi but the end, asben lak demam + muntah + serangan asma (still sampai ari ni demam lagi).sorry ek muza..cantik buai mia..kim salam sayang kat mia ye from aunti diana..

*Tinie* said...

comel la buaian tu..maaf la tak dapat datang.... keadaan tak mengizinkan ,,,

Drama Mama said...

wah meriahnya cukur jambul dia. comel la buaian tu...pinky lagi!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

salam kenal..

wah cantik sungguh buaian Darissa.. ooo saya sangat suka la dengar nama Darissa.. lain dari yang lain.. so sweet.

ieda said...

alah2 cumienya darissa .. alhamdulillah majlis selesai sudahh .. :)
so cute dia nyer buaiannnnn :) masa akak kecik2 dulu x der punn buai2 mcm tuu .. skrg dh moden kann ..

cam nak kecik balik jer hahahaha

POSH76 said...

suker sgt tengok buaian dia cantek & kiut sgt...pandai siapa yang merekacipta ni... hehe

Redbloodsnow said...

alhamdulillah yunk. cantik ah tempat buai rissa tuh. pink kaler gittews..hik

win@momyShaneQeisha said...

syukur semua bjln dgn lancar kan.cute dan cantik betul buai darissa tu...hanim yg buat ke?

Softtouch [Hanim] said...

win:x win..sy sewa...

rasp said...

wow...cantik buai tu...
sori tak dapat hadir...
next time perhaps..insyaAllah..

Deqna said...

wah meriah betul kenduri darissa, dah macam kenduri kawen dah.. sonok kan wat kenduri nie.. tingat masa wat kenduri marissa dulu..

apapun lega bila dah selesai wat aqiqah anak kan...

PutRee SeJiNjaNg said...

comelnya buaian darissa tu..geram nengok..=)