Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, October 30, 2010

Undangan Aqiqah & Majlis Cukur Jambul ....dan perihal Majlis itu

Sticky entry. Entry terbaru sila scroll down yer. TQ

Di jemputlah kawan-kawan saya kat blog ni ke Majlis Darissa. Sudilah kiranya puan-puan datang ke Teratak Kecil saya bagi memeriahkan majlis puteri saya nan sorang nie...

Clear tak map tu? kalu tak clear n tak tau rumah kol lah saya yer 017-3940694



Majlis ni sekali lah ngan doa selamat n house warming konon-konon. Sebab apa konon2 sebab lepas dah lebih setahun kami duk umah yg dibeli nie, baru nak buat majlis. Mana taknya, kami pindah masuk sini dalam bulan 4 , bulan 7 saya dapat tau peknen.. Belum habis penat pindah umah dah mengandung plak. Lepas tu puasa n Raya. Dengan keadaan saya yang masa 1st trimester tu teruk. Duit pun tinggal ala-ala jer he he he..Baru beli umah kan paham-pahamlah yer..Bincang bincang, baiklah simpan duit untuk kedatangan orang baru.

Kami beli umah biasa jer bukan umah besaaaaar punya. Beli umah second bukan umah baru. Maksudnya beli dari owner umah tu sebelum ni. Alhamdulillah, cukuplah n setaraplah ngan ekonomi kami. Yang penting impian nak ada rumah sendiri sebelum umur saya 30 tahun tercapai. Syukur sangat...

So Majlis ni kita buatlah sekali .. Cukur jambul, house warming, doa selamat n kenduri kesyukuran. 1st time buat kenduri kat umah sendiri. Majlis ni pun biasa-biasa jer. Jemput yang terdekat sahaja. Lagipun ada jugak yang sedara-sedara yang masih tak tau umah saya kat mana. Jemput jugak kawan-kawan masa belajar dulu, opismate n jiran-jiran.

Kat sini jugak saya nak minta maaflah awal2 ye kat kawan-kawan semua kalu ada terkurang apa-apa masa majlis nie nak-nak terkurang layanan ker. Maklumlah 1st timer gitu. Takutlah terkurang makanan ker, terkurang goodie bag ker. Tak selesa ke kat majlis tu nanti. Maklumlah umah kecikkan. Takut sangat orang tak selesa. Saya minta maaf lah yer.

Nanti kalu ada kawan-kawan kat blog ni datang jumpa saya tau. Carilah saya. Yang besar-besar tu sayalah yer. Sayalah yang paling besar kat situ..hahahahha

Doakanlah kelancaran majlis ni yer.

Pssttt...minta maaf kalu hari ni saya tak sempat blogwalking, ari ni saya n darissa mc. Demam secara pakej...esk saya smbung blogwalking yer

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

31 comments:

ieda said...

semoga majlis berjalan lancar ya dik ..
tkasih atas undangan .. maaf x dpt hadir .. jauhhh kalau dekat sure akak dtg ...

insyaallahhh kita leh jumpa di lain masa .. ada jodoh nak jumpa sgt2 darissa :)

mamyharraz said...

doakan majlis nanti berjalan lancar.amin.

Sham Ummi Echa said...

semoga majlis brjalan dgn lancar. x sure dpt dtg atau tidak. kalo sy dtg sy call hanim ok.

☆ lieya latif ☆ said...

lieya & co. doakan sume berjalan lancar yeak hanim.....

makdara TERdiva said...

alamak!! memang tak dpt nak pegi sbb dis week MDT balik kg menjengok anak2 rebina ku itu :)

zack_blossom said...

ala nk gi..tpi jauh sgt la kak...=p

mrs.ecam said...

alahai mak perantin tecit dmam la plak yek...maceh jmpt...rsnyer dkat jek umh kt kn...tp sori bnyk2 sabtu asben kje...sye pong mgkn kne kje...kje ngah bnyk skang sblm sye nk coti bslin nih...tp sye doakn la smoga sumenyer bjln lancar n sukses yek...amin....

POSH76 said...

alahai dekat dah ni sekampung kita tapi ada org kawen ler pulek hehe

apa2pun tahniah pd mak perantin yer hehe

dianahaznida said...

insyaAllah ye muza..x janji la.but your chocs tetap akan sampai..kira pengganti bleh?hehehhehe..

nieda said...

insyaallah semuanya akan berjalan lancar..kalau xder aral sampailah kami ke sana

Eri-chan said...

teringin nak jumpa u..kita asyik berbalas komen je kan,..but i kena pergi wedding member lama kat Temerloh.
apa pun tahniah..Darissa comel.

Akma Azlin said...

salam,dtg n followed!

Mimy Hamid said...

klu free leh la dtg tp kebetulan time tu ada 2 event dah janji ..kena la pegi..klu leh gak pegi ngan eri chan

Redbloodsnow said...

sobsobsob...sedihnyerrr zie x dpt gi yanggg. frust ah :(

Qaseh said...

alhamdullilah, tumpang gembira dengar citer akak. semuanya rezeki anak2

Azmiezas said...

InsyaAllah..terimakasih atas undangan..

mekchu said...

maaf, x dpt dtg.. mekchu doakan semua selamat & gel well soon.. thanks for the invitation..

nieda said...

psst...muza, sorry x dpt dtg kenduri. teringin bangat nk jumpa darissa. tspi kena blk kg esok. emergency, FIL still tak sihat dari minggu lepas.

mummysyafie said...

salam..semoga majlis berjalan dengan lancar..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

dear,
tq sbb invited, wlpn bkn personally.. :P, heheheh..
tp maafla, jauh sgt la syg!!!huhuhuuh..
pepon, semoga majlis Darissa berjalan lancar.. jgn lupa snap² ye.. hehehehhe

Ain said...

moga majlis hanim nanti berjalan lancar....

bestnya dah ada rumah sendiri, ain ni duk menyewa lagi tau...

huhuhu...

mama uzma said...

doakan majlis akak berjalan ngan sempurna....Amin..mesti cantik darissa tu nnti..hihi...

Sidratul Muntaha said...

mudah - mudahan majlis berjalan lancar.
daku pun buat jugak.
majlis aqiqah zahra'
tapi ari ahad arr..
nak dtg majlis ko,aku kena prepare sabtu.
huuuuuuuuuuu..
tak kesampaian!

sueanne said...

tak pasti lagi la nim.. Insyaallah dh tau area rumah nim tue..

ngeeeeeeeeeee..

Mudah-mudahan semua berjalan lancar..

Dee said...

moga majlis berjalan lancar ye hanim..insyaallah kalo xde apa2..dee pergi ye..

LotsOfLove-Pearls said...

ALOHA dear friend..

lamanya tak ke sini..

wah, ada jemputan ni?
bestnyer...
nanti jangan lupa update majlis tu k.

take care.

elly @ suely said...

salam kenal.........
jom singgah blog saya...

rasp said...

smoga majlis berjalan lancar...
akak ada program tapi nantilah...
balik nanti, tengok balik program..
kalo rasa2 leh nyelit, sampailah akak nanti...

win@momyShaneQeisha said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar mgikut perancangan.harap darissa sihat selalu & hanim & family happy n bahagia dpt rmh baru

IxoR@ said...

dear...

semoga majlis berjalan lancar & mendapat keberkatan..

kita tak dapat hadir... ada hal lain.. maaf ye..

:)

NeenaAnuar said...

alamak sis.. baru sempat baca ur blog hari nie.. huhuhu.. apa pun semoga majlis nie berjalan lancar... :)