Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, October 21, 2010

Semalam saya balik lambat..

Sebab ada tender nak kena isi (inking). Sepatutnya kul 5.00 saya dah cabut balik tapi bos besar suh tunggu jap. Saya yang menurut perintah bos...kalu ingkar nanti kene murka...takut!!!

Kasi blur itu tender yer..

Sorang satu dapat. Nasiblah tak tebal sangat. Nipis je masing-masing dapat. Selalu tak semua yang terbabit isi tender ni mungkin dah urgent sangat kot, tulah semua kene buat. Saya tak kisah bos janji cukup tahun bonus kasih lebih aaaaaaaa...angpow pun kasi up up sikit...ceh!! baru isi sikit, lagi mau demand. Gurau jer...heeeee


Pic saya takde sebab takde yg nak amikkan...Ni jelah kawan yang dekat ngan meja saya.

Saya blik dalam kul 6.05 pm..

Kesannya terlambatlah saya amik 2 beradik ni dari nursey. Sian plak. 6.30pm baru saya dapat amik dorang. Selalu 5.30 saya dah amik dah.

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




12 comments:

nieda said...

biasalah, kerja mmg camtu.,.sesekali oklah kan muza.hehe

Dee said...

ibu yg bekerja mmg perlu berkorban..6.30 tu kira awal lg sis..dee plg lewat amik pun kul 8 lebih..

Ain said...

ain mmg tak sanggup kerja overtime, mesti teringat kat anak2....

nim, suka la tengok pic. yang last tu, chumell jer danish ngan darissa....

Ciklinn said...

takper... dah dekat hujung tahun ni,... kompom bonuss masyukk nanti..

ala cian menantu ku... dikk gerammnyer aku tgok pale beriben2 tu... haitss

rasp said...

bila dapat tender gitu lah slalunya sis...
rasa tak senang duduk kan kalo dah lewat tu...
tingat kat anak2 je...

mamyharraz said...

samalah sini pun sama..kalau tender byk pakat2 buat semua dept.terjebak ;P

Redbloodsnow said...

menyampah kan bile kene wat tender. zie perkara yg plg zie benci. terlpaksa godek previous project bagai..huh leceh. tp pa leh wat.

kte benci, bos suke...hehe

Watierman, rmanbkr said...

tuntutan tugas Dik.....bukan sengaja!

Mimy Hamid said...

ibu yang mencari rezeki...takpelah demi anak anak..tp tak lewat sgt la..saya plg lewat kul 8 pn pernah..tp lepas kawen tak nak la balik lewat gitu

Eri-chan said...

buat tender ye..paling lewat blk umah jam 1 pg~audit!

ieda said...

kita ibu2 yg bekerja nie memang mcm tuu lah dikk .. anak2 kena lebih paham kan .. tapi kesian kat baby looor .. dia x paham layie ..

akak kalau bab amik anak hubby lah .. sbb akak balik lambat jugak 6.30 baru sampai umah .. sampai jer dah bekejar masak2 pulak huhuhuhuh

Deqna said...

memang tak best kalau kena balik lambat kan.. tambah lagi kalau ada anak kecik nie.. sian kat dorang..

saya pun selalu lambat gak.. tetapi bkn sbb kerja tetapi sbb train.. fuh stress ok...