Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, October 27, 2010

Pizza untuk orang demam

Semalam saya kan demam secara pakej ngan Darissa. Darissa demam agaknya sebab dia berpanas masa kami pegi Jalan Tar kot. Kesian dia.

Ada orang belikan saya pizza. Acik (pakcik asben) yang belikan. Takdelah untuk saya sebenarnya tapi untuk Danish..saje saya perasan orang belikan untuk saya...heeeeee...

Acik siap kol asben macam mana nak beli n order pizza ni..Cume dia kata nak beli yang pizza baru tu. Rase comel plak dia buat macam tu...Yelah dia tak tau nak order tapi dia nak beli jugak untuk cucu dia...

Acik beli yang pizza baru tu tapi tak sama pun macam yang kat dalam iklan nuffnang tu..ke dia salah beli yer?takpelah janji pizza..;)

Mungkin dah sejuk kot sebab dah keras sikit. Yelah pizza ni sedap makan bila panas.

Setelah di kaburkan sikit gambar kami. Muka senyum sumbing ngan pizza. Darissa plak hanya mampu tenung je pizza tu..Muka berminyak tak ingat tau. Dah rupe bibik dah dengan kain kat bahu. Darissa sangat meragam semalam. Nak dukung jer. Cabaran sungguhlah....

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



12 comments:

Qaseh said...

hmm..pizza, dah lama xmkn...yummy

*Tinie* said...

bestnya dapat pizza free....

mekchu said...

itu org demam dpt makan pizza.. kalo tak demam tatau la cemana kan..

nieda said...

sedapnya pizza

[z@ck] said...

darissa tinggal nak ngap je pizza tu =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yumyum..
lapo rasenyer..
lama dh tak pekena, nk try yg teh latest, tgu all family member blk dlu..
baru beshhhh..=)

win@momyShaneQeisha said...

biasalah demam,kita nak manja2.sedapnya pizza tu,sgh sedap dimkn panas2.hanim n darissa sama2 comel

ieda said...

alor2 demam yer .. musim nie dik .. ciann darisa x kebah dah jangit kat ibu ..
take care dik ..
uikkk pizza .. waktu demam2 nie memang selera mcm2 kan .. baiknya pakcik hanim ... ;)

POSH76 said...

aduii teruja tengok pizza....mum & daughter dua2 kiut taw nak2 yang pipi tembam tu cian demam yer...take care taw

Redbloodsnow said...

lame gilos zie x mkn pizza tw nim

Ain said...

tengok pizza teringin la pulak, lamanyaaa tak makan....

makdara TERdiva said...

haha! bila ade anak kecik, tuala kecik @ kain lampin mesti x lekang dari bahu..:)