Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, October 9, 2010

Pink Special Giveaway

Pink Special Giveaway ni di anjurkan oleh MAK DARA TERDIVA.


Nak sertai sila klik pic kat atas ni.
Dan perlu nyatakan nape blog Mak Dara Terdiva ini sedap?

Belog Mak Dara Terdiva sedap kerana bahasa yang digunakan dalam blog MDT ni saaaangatlah sedap untuk dibaca. Maksudnya bahasanya senang difahami n sempoi jer.Yang membuatkan bertambah sedap bila ada satu hari di blog MDT ni dia ada publish mengenai kuih dragon ball yang sangat sedap tu yang membuatkan saya telan air liur banyak kali kerana menbayangkan kesedapan kuih dragin ball itu.

Nilah Dragon Ball yang sedap tu...


So kalu ada yang nak join sila lah terjah yer. Senang jer syarat-syarat dia. Tak yah buat sticky post n hanya bagi tau MDT link n3 kita tu. Hadiah yang disediakan untuk 10 pemenang tau. Dan yang paling best ada hadiah misteri untuk Octoberian. Terjahlah sekarang!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

Psst.. MDT. Kalu ada pembetulan kasi tau yer. Saya akan cepat-cepat betulkan. TQ





6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

gud luck kak....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck hanim.. ;-)

ieda said...

good luck dik .. x pernah masuk lagi blog nie .. nanti nak terjah lahh :))

makdara TERdiva said...

well done!

thx anim join PSG ni..insyaAllah hadiah2 will announce later.. :) gud luck bebeh!

norhaizan said...

gud luck kak hanim!!!

al-lavendari said...

salam ziarah ... semoga berjaya.