Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, October 5, 2010

Pegi open house n ke Giant

Ahad kami p open house opismate. Ada 2 rumah kene terjah hari Ahad hari tu. Sebelum pegi, kasi posing dulu anak-anak ku itu.



Susah nak snap pic 2 beradik nie. Yang kecik tu asyiklah meluncur jer. Nak menaiarap, xnak dipegang. Darissa ni berpotensi untuk membuli abang dia bila dia besar nanti. Danish ni pelembut sikit orangnya.


Gambar perasan harus ada dalam kete. Dahlah jalan jem.

Gambar makanan je ada. Yang lain takde sebab masing-masing malu n nak makan jer ingat..:). Yang penting semua makanan-makanan adalah sangat sedap!

Darissa kepenatan, tido dalam kete.




Balik tu singgah Giant beli barang dapur sikit.



Singah JCo jap beli air. Apa entah namanya. Gigih pakai baju kurung pegi Giant..he he eh..Yelah xkan nak balik umah dulu semata-mata nak tukar bajukan. Saya ada tragedi ngan Donut Jco tu. Masa mula-mula Jco keluar sanggup pegi Pavillion semata-mata nak beli donut dia. Gigih beratur lama-lama. Pastu ada satu hari tu lepas makan donut tu saya terkena cir bir n muntah-muntah. Food poisoning doktor cakap. Lepas tu tobat tak nak makan donut dia lagi. Kalu beli pun cuit sikit Danish punya. Itu pun yang takde perisa, yang biasa punya jer, tak tau nama dia.

Itu jer cerita Ahad kami.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



18 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

isshhh geram aku tgk budak bulat ni hanim....pipi tu berat jek lieya tgk...sedap dok kiss2 tukan heheeheheh.....

♥♥syahadah♥♥ said...

comeylah si kecik tu...geram tengok..gebus plak tu.

atty's said...

geram betul kty ngn darissa..bambam..

mrs.ecam said...

klu dpt kt aku kompem ku geget2 pp darissa tuh....heeeeeeee

makdara TERdiva said...

1 day kalau dpt jumpa anim dgn anak2, i wish nak gomol darissa puas2 smpai dia nangis..aci x?? haha!

eis said...

comel tgk gmbr darissa mulut mungil dia basah2 gitu hehe. danish ni nmpk sama mcm kae; pelembut. berbeza dgn adiknya. siaplah danish bila darissa besar..heehee.

Softtouch [Hanim] said...

MDT: aci jer..mmg untuk digomol pun darissa nie..he he he

Ain said...

darissaa nak ikut macam kak sarah jugak ke, kak sarah suka sangattt buli abang dia tau....

makdara TERdiva said...

hanim, tak payah buat sticky post,just infom kat akak link yg anim dah buat tu..nnti akak boleh terus cek..itu jer..senang kan??? :)

Dee said...

apasal lah anak anim tu bolat sgt..geram giler tgk..kehkehkeh..eh..x salahlah gi giant pakai baju kurung..xde dress code kan? hahaha..

mumyShaneQeisha said...

comel n very chubby darissa with baby kiko.geram tengok pipinya yang gebu tu.Danish hencem mcm mamanya.Senang hati dh anak sepasang kan hanim.

Azmiezas said...

Geram tengok darissa pakai skirt..hehehe..tomei jer...
akak suka sangat makan donut Jco best!!..dulu suka pegi sunway pyramid tp sekarang ni kat ioi mall pun ada, dekat la sikit...wakaka..

*Tinie* said...

baru nampak Darissa senyum...sebelum2 ni asyik masammmmm jer

:: iManja :: said...

kiyutnyer darissa pakai skirt...bambam sungguh

rasp said...

bagus gak sis abg lembut skit...
leh jadik abang yg caring gitu..
tolloooonggg peluk cium gigit2 skit kat pipi darissa ye...
geram tul tengok pipi dia tu...

Redbloodsnow said...

eee comel nah tgk rissa tuh tertido ah. pipi bam bam nah

Sham Ummi Echa said...

wahhh darissa pakai skirt jeans la.. comeinya..

naper mkn donut jco leh cherry berry plak?? sy dlu masa jco baru kuar..tiap2 mggu pi bli kt s.pyramid.. but now dah jemu.. lama giler dah x bli

Deqna said...

Darissa ni memang mencumel lah.. sedap betul pipi dia ni kalau dapat gigit memang sedap.. wah suka2 jer nak gigit anak org kan..