Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, October 28, 2010

Mak saya kata budak pompuan tak elok pakai songkok. Ye ke?

Semalam Darissa kene buli ngan abang dia. Danish pakaikan songkok kat Darissa. Bila orang gelak-gelakkan dia, dia pun gelak jugak...Tapi mak saya marah pakaikan gegirl songkok sebab nanti budak tu botak/rambut gugur. Tapi tak tau betul ke tak kan.

Bila dia pakai songkok memang sama mcm abang dia. Tapi takde plak pic danish bersongkok yang nampak sama.

Ini gambar danish masa setahun lebih kot.Dua beradik ni memang mata besar. Tak tau ikut sape. Jenis mata itam dorang besar. Nanti saya kan sharekan pic Danish masa baby2. Tapi jenuhlah nak scan balik sebab softcopy dah takde sebab masa tu lappy rosak n terpaksa format. Nanti sy bagi tengok yer.

Itu sajer.






Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

19 comments:

Ain said...

nim, ain suka tengok budak2 yang ada anak mata besar tau, chomellllll!!!!

sarah mmg jenis pantang jumpa songkok, mesti dia nak pakai, tapi ain tak pernah pulak dengar boleh gugurkan rambut baby...

Ciklinn said...

mmg sebijikk muka abang ha....

mama uzma said...

iyalah kak..sebiji muka ikut abg dia...comel sgt..mata pun cantik..besar...

Sidratul Muntaha said...

hauhuuahauhau
ye ker?
seb bdn ler ko nak weii..
abang ko buli ko.
klu budak pmpuan pakai songko rmbut gugur..
klu budak laki pakai tudung,rmbut ikut gugur tak?1
setot suke jer kaco tudung aku n pakai.
sbb dia pasan comel!
hauhauhua

Drama Mama said...

hahahahha comel k dia pakai songkok. mata bulat betul la hanim..suka tegok!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

zack_blossom said...

same la kak..mak sy pun ckp camtu gak...tpi rasenye xde pape...=p

♥♥syahadah♥♥ said...

kenapa mata dia besar sgt..comelnya dia..
ada ke pakai songkok rambut gugur..agaknya org dulu tak mahu baby girl dipakai dgn barangan lelaki kot..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tataw plak kalo gurl pki songkok akan gugur rambutnya.. hihihi
ye la hanim, sejibik ngan muka danish time tecit..
mmg tomey dua badik tu, sweet aje.. mulut manis aje mcm mommie die.. de lesung pipit lak tu.. =)

*Tinie* said...

wuwuuwu besornya mata itam dia....

sueanne said...

first time dgr pepatah tue.. hehehe.. comellllllllnyaaa budak dua orang tuee... cute cute cute...

Sham Ummi Echa said...

ye ke leh botak kalo pakai songkok. oo x penah sy dgr. tp masa echa kecik2 dlu pon sy salu gak pakaikan dia songkok

Akma Azlin said...

salam.comel sgt nih!!

Dee said...

cutenya..ngan mata besar dia..hmmm...geram..

makdara TERdiva said...

memang bolattt...ikut hanim la tuh! :D

eynda said...

Mata Darissa memang bolat...tengok depan mata rasa geram betul :-)

ieda said...

darissa tetap cun kalau pakai songkok punnn :))

nieda said...

haah, betullah Muza. muka darissa pakai songkok sebijik mcm danish..comel betul

POSH76 said...

mata dia cantek...besela org tua pantang larang kekadang pelik2 ...for fun apa salahnyer hehe

Redbloodsnow said...

eh yeke budak ppuan x leh pakai songkok. leh botak/gugur. x pnah plak zie dgr pantang larang gitukat cnie, nim..hehehe.

pape pun..rissa comel! geram ah