Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, October 20, 2010

Lunch ngan mak n abah

Isnin tengah hari saya lunch ngan mak abah saya. Dorang ada hal hari tu n tengah hari tu singgah opis saya ajak lunch. Saya pun sukalah kan. Rasenya last saya lunch ngan dorang masa saya keje adalah tahun lepas..Kami lunch di McD jer.

Spicy Chicken Mc Deluxe saya punya, Black Pepper Chicken Mc Deluxe mak saya punya n Filet O Fish abah saya punya.

Belikan adik collectibles McD nie. Nenek dia suh belikan. Biasalahkan nenek-nenek ni mesti ingat cucunya.

Mak abah saya. Sayangs sangats..Thanx for the lunch treat...heeeeee

Spicy chicken Mc deluxe saya

Abah

Mak

Saya

Itu jer. Susah oo nak dapat peluang macam nie. Harus di blogkan kan...:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




15 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
BILA ADA PELUANG MACAM INI BERSAMA MAK AYAH, JANGAN LEPASKAN. TAK KIRALAH MAKAN APA DAN DI MANA ! LF YATIM PIATU. JADI TAK ADA EMAK AYAH NAK AJAK MAKAN BERSAMA. DENGAN MAKCIK LAH . TAPI ITU PUN OK !

☆ lieya latif ☆ said...

wah bagus tul mak pak hanim...mkn mac d tuh....mak abah lieya kureng....tapi yg pelik kfc dieorg suke keh keh keh keh ...

betul tu hanim, ni kire sweet moment tau...mmg patut pun diblog kan utk diingati....

sweet tgk hanim pakai pink2 tuh...

eynda said...

Bestnyer kalau boleh makan dgn mak ayah macam ni...rasa macam kita kecik lagi je hehe...akak dah lama tak merasa saat2 macam tu...tumpang happy :-)

POSH76 said...

selagi mereka ada spendla masa sebaik2nye supaya kita tak menyesal dikemudian hari...aduii terseksa tngk burger tu..asik tahan tekak ni sabo2 huhu

zack_blossom said...

mak abah akak makan mcd ye..mak abah sy tak makan semua jenis fast food...selera melayu dieorg kuat sgt..=p

mamyharraz said...

harus di blog setuju sgt..:) suka tgk mak ayah hanim

rasp said...

hanim, precious moments cam nie mmg harus diblogkan...

Zakiyah Zainon said...

mak abah hanim ok la..boleh makan fastfood..parent saya jangan harap la...ada sekali saya beli KFC, depa boleh makan dengan nasi hahahaha
katanya mcm musang makan ayam saja :P

selalu tgk entry hanim makan fastfood..jangan byk2 k..tak baik tuk kesihatan,hehehehe..
bebel pulak ek!
mahappp...

Drama Mama said...

seronoknya kan! i pun enjoy bila dapat together2 ngn parents. btw i tak rasa lagi spicy mcdeluxe tu. sedap ka?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

atty's said...

salam hanim..betui tu saat2 manis bersama ibubapa elok kita abadikan selagi mereka masih ada.

nieda said...

cayalah, parent muza kmn mc d...hehe

Redbloodsnow said...

tgk abah anim...z jd rindu ssgt ler plak ngan arwah ayah zie. sooooo jeles tgk anim still dpt mkn ssame ayah. zie sampai mati pun x pernah dpt lg :(

tetiba sedih ler plak z, nim :(

win@momyShaneQeisha said...

best kan hanim dapat lunch dgn ibu n ayah.Bukan selalu dapat peluang mcm ni.mmg rasa bahagia sangat tu

ieda said...

waa seronoknya bawak mak dan ayah ke mcD .. heheh kalau mak dan ayah akak kan hanim .. x mau mcD sbb x pandai makan burger .. kalau makan KFC .. lajuu jerk ..

x leh jadi nieh .. selalu tgk entry mcD nie .. kena gi jugak niehhh , biler lahhh huhuhuh

Dee said...

bestnya bila mak abah kita dpt lunch sama2..peluang keemasan tu kan sis..dulu kalo abah dtg sekolah amik report card pun dee suka..