Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, October 14, 2010

Love Your Favourite, Love The Twist

Semalam saya kuar lunch. Makan di McD. Bukanlah setiap kali saya lunch atau makan saya nak blogkan. Tapi sebab McD ada burger baru. Nak kata baru bukan tapi burger Spicy Chicken McDeluxe yang di twistkan ke Black Pepper Chicken McDeluxe.

Ini iklannya.

Sebelum ni Double Cheese Burger kan. Tapi sebab saya tak suka McD punya burger daging tu sebab saya tak blogkan...

Wah!! sebelum ni yang GCB pun saya ada blogkan. Sekarang yang ni plak. McD sila lantik saya jadi duta kamu. Bagi makan free kat Mc Donalds selama setahun pun dah ok dah..tak yah masuk tv pun takpe..Berangan tak hingat!!!


Pegi bertiga jer. Ada sorang anak bujang yang ikut.

" A Fiery Combination" katanya...

Tembam kan ........... burger tu....

Daging ayamnya sedikit gelap sebab dia letak lada itam kot n rempah-rempah dia..Tapi ada rase macam kari-kari n tom yam sikitlah. Taklah rase pekat sangat tapi..... ishhh tak taulah nak bagi tau macam mana. Pastu daging ayamnya rase macam kering n rangup sangat. Tapi sedaplah, saya suka je tapi tetap suka yang spicy biasa tu jugak.

Komplen-komplen pun tetap habisssss......licin bo liao.

Itu jelah review pasal Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe. Kepada yang belum cube, cubelah. Limited Time Only....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

Ciklinn said...

okes ptg ni mau carik

Ain said...

terliurrrrrrrrrr....

ain mmg selalu makan burger spicy chicken mc deluxe, hari tu ingat nak try jugak yang black pepper ni, tapi sbb takut pedass so tak jadi la....

mamyharraz said...

tghhari ni jugak sy kesitu :P

☆ lieya latif ☆ said...

sedap yeak hanim....bagus ko buat riview ni hanim...leh la pi cube...lieya ni jenis, org dok kate sedap2...baru laa terhegeh2 nak pegi heheehehehe

Dee said...

x try lg yg ni..nti nk trylah..

zack_blossom said...

sy ni peminat chicken mcdeluxe...ok...lik keje ni nk try...=p

eynda said...

Tak pernah rasa lagi yg ni...tapi selalu order spicy chicken mcdeluxe...puas hati makan :-D

Watierman, rmanbkr said...

Kenapalah hari ni menu ayam aje....nampak sangat nak suruh Akak tahan nafsu makan...sebab Akak tak makan ayam...nampaknya makan bingka jer lah Akak hari ni!!!

POSH76 said...

aduii syioknyer kalau buleh makan fast food...tp tngk iklan mmg nampak delicious kan hehe

atty's said...

belum ade kesemptan nak menerainya ..

Sham Ummi Echa said...

oo hanim suker yer yg ni. kita ni trbalik plak. kalo mcd, sham suka mkn beef burger, x suka chic. burger. pndek kata, kalo mkn burger mesti nk yg beef jer

A.I said...

Aku baru je makan smalam...sedapppp..!

Kancilbiru said...

all time feveret adik sy...besar gak saiz dia ya..hehehe

mama tisya said...

br je blk dr mcD td tp tk order burger yg br ni...hehehe tp aritu ada limited time yg fried ada shake cheese tp kalini shake black pepper lak

mrs.ecam said...

nak try nk try nk try nk try...heeeeeeeee

Redbloodsnow said...

lame zie x makan mcd yang. nih yg rs nk mencari nih..hehe

ieda said...

waaa bestnya dikk makan mcd , akak suka specially filet tapi hubby x suka makan mcd , dia cakap x kenyang huhuhuh

win@momyShaneQeisha said...

mmg sedap tu hanim, tapi Double Cheese Burger tetap my favourite.tak berapa suka black pepper