Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 1, 2010

KopieSatu & Potato Spring

Lupe nak cakap, Jalan TAR sangat lengang...Siap boleh guling-guling lagi kat jalan raya tu.

Lengang kan...Syok je nak pilih-pilih kain atau tudung atau brooch.

Singgah kopiesatu nie. Beli air. Sedap-sedap kopinya. Tempat wajib beli air bila di Jalan Tar nie.

Tapi saya tak beli air kopi2 ni pun, beli ice choclate..shedap!

Sebelah van kopiesatu tu ada van jual Potato Spring n goreng pisang semua tu. Lama oo saya mengidam nak makan potato spring nie.

Kat Sg Buloh ni tak jumpe pun. Masa bulan pose ari tu sana sini blog cite pasal Potato Spring nie..

Saya dengan muka hepy n berminyak-minyak ngan Potato Spring kesayangan saya nie. Sedap ooo...Memang sedaplah. Puas hati. Regenya RM2.50.

Saya yang hepy lagi.

Itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




15 comments:

mamyharraz said...

nampak sedap potato tu..ni yg buat sy tercari2 nak cuba...

atty's said...

nie yg buat kty kepingin jugak nie .

eis said...

wah..kopi..
wah..potato spring yg pertama kali melihatnya.. letak sos ke tu hanim? lembut ke crunchy?

POSH76 said...

dua2 pun sodap ni yang tingin nak gi jalan TAR hehe

Dee said...

dee pun suka gi jln TAR time2 weekdays..org x ramai..jalan pun syok je..tp bila tgk spring potato tu rasa mcm skrg ni je nk pegi sana..hahaha..

Azmiezas said...

OOO..potato spring tu sedap yer..nak jugak la..

Eri-chan said...

aku kena cuba..kentang mmg aku takleh tahan...

Diarihatiku1976 said...

saya pegi gak tadi.. awaT tak jumpa yekkk

~AmyLiana8886~ said...

baru makan potato ni td..beli kat pasar malam..best sgt...hehheeh..

IxoR@ said...

sedap eh?

makan panas2 sedap kot... wah, buat sy pun nak mencuba la... lorong belah mana? yg kat area pondok polis ke? situ byk kedai makan....

Softtouch [Hanim] said...

ixora: kat sebelah semua house jer..sebelah van kopiesatu tu...blakang globe.

p!nkerton said...

aah la, kite pun dah lama teringin nak makan potato spring ni tapi tak terbeli2 lagi. lps baca entry hanim ni terus rasa mcm nak pi cari jugak hehe..

Ain said...

patoto spring tu ada jual kat pasar malam sini tapi ain tak pernah beli lagi...

rabu nanti nak beli jugak la...

hehehe...

makdara TERdiva said...

potato spring kena makan time panas2..kalau dah sejuk nanti liat.. :)

Anonymous said...

fb kopiesatu