Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, October 12, 2010

High-5 ada roti baru

Tak taulah saya yang terlambat atau kedai tu yang terlambat jual roti nie..he...

Dalam roti ni ada hot dog. Yang saya perasan ada 2 jenis. Yang ni dalam hot dog tu ada cheese. Lagi satu plastik dia warna biru dalam nya hot dog biasa jer. Harga RM1.70.

Ini rotinya. Secara kesimpulannya sedap n rase fresh je roti n hotdognya. Hot dognya seketul yer bukan dibelah dua.

Itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

*Tinie* said...

eh tak tau pun ada roti baru ..pasni nak cari kat kedai lah

mama tisya said...

dh lama tk bli roti hi-5..bli gardenia je..ehehhe

Sham Ummi Echa said...

sy pon dah lama x bli roti hi-5. salu bli gardenia je. arghh pndek kata mmg jarang bli roti la senang

Dee said...

i prefer gardenia compare to hi-5..

Ciklinn said...

ha nilah yg laki akka ckp roti baru tu... abg ckp ada yg isi jem buah2han... sedap dia kata.. akk pun tak rasa lagi..

atty's said...

kalo hanim tak buat entry ..kty pun x tau..

mekchu said...

give me 5.. mekchu pun tak tau ada sosej nih.. hehehe

nieda said...

ingatkan gardenia je ada roti baru..high 5 pun ada gak.belum pernah tgk lagi

POSH76 said...

tak berapa suka hi5 still prefer gardenia tapi ni nampak cam sedap jer leh terai hehe

A.I said...

uik! tak pernah jumpa pon. sian kt bebudak tu. asyik2 twigies + roti ceklat. kalau ada gini, lain skit la bekpes dowang..nk try carik la kang..

win@momyShaneQeisha said...

kalau pergi semenanjung memang tak tinggal beli roti gardenia n High-5,yang ni blm ada di srwk hanim.roti gardenia n high-5 mmg susah nak cari..

zack_blossom said...

sy xpenah jumpe agi roti baru ni..ok..skrg gak cari..=p

mrs.ecam said...

aku pong x tau n x pnah nmpk pong roti nih...huuuuuuu

BAlkis Yusoff said...

Hi bru nk tgal komen...roti ni ada 1 lg, kaler hitam,blackpepper.yg tu pun sedap jgk...

Azmiezas said...

belum try lagi..

Redbloodsnow said...

kat cnie xde jual pun ar :(

Mimy Hamid said...

wahh harus carii ni...senang nak makan ...beli sajoo