Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, October 5, 2010

Hari Sabtu..

Sabtu hari tu saya sefamily bersama-sama ngan mak abah nenek semua pegi beraya umah sepupu saya. Pegi untuk bincang pasal katering masa cukur jambul n aqiqah Darissa nanti. Alang-alang kami beraya lah sekali.

Nenek n Darissa.

Danish yang macam kene paksa amik gambar ngan nenek dia.

Sibuklah ngan spek mata dia tu..nyampah...

Masa ni sesi perbincangan sedang dilakukan. Ini je yang disnap. Pic tuan rumah takde. Malulah plak. Itu nenek saya. Tuan rumah xperasan saya snap pic nie.. Alhamdulillah semua dah ok dah. Tinggal majlisnya jer. Senang sikit amik katering sedara nie. Gerenti dapat diskaun punya..he he he

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

mrs.ecam said...

moke danish bile snyum sejibik sejibon ikot moke mama die ek,....hihiiihihi

mamyharraz said...

mesti hanim teruja utk majlis ci comel ni kann..mamy yg baca pun teruja :)

☆ lieya latif ☆ said...

wah sure meriah nie.....siap ade sesi perbincangan hah....heheheh...tu laa biar plan betul2kan hanim, takde laa kelam kabut nanti...biar terancang sumenye nanti....

moga majlis berjalan lancar yeak....

eynda said...

Geram tengok Darissa...hari tu rasa macam nak dukung tapi tak berani....mata dia bolat!! :-)

Ain said...

mesti meriah majlis darissa ni nanti...

untung jugak ada sedara yang wat katering, boleh dapat harga diskaun kan....

hehehe...

rasp said...

sepakat membawa berkat sis...
bagus berbincang bagai..
insyaAllah majlis berjalan lancar & meriah....

zack_blossom said...

danish = hensem!
darissa = comel!

nieda said...

mesti muza teruja nk sambut malis akikah darissa. kalau boleh semua nk nmpak sempurnakan. belum lagi anak2 kawin.hehe

makdara TERdiva said...

nak cari spek mcm danish tu utk si akim akak.. :) dari sblum raya dah sibuk mintak spek..haishhh!

eis said...

cewah danish bergaya! apa menu atas meja tu hanim? air pun nmpk sedap :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

encem nyer danish..
sweeettt...
tergoda makcik taw..

mumyShaneQeisha said...

bestnya dapat order katering kat sedara sendiri kan,mesti dapat special diskaun tu.suka tengok pic sepasang adik beradik tu..comel

Redbloodsnow said...

Sibuklah ngan spek mata dia tu..nyampah... <--- hahaha..ayat anim tuh wat zie gelak sorg ler plak..kehkehkeh.

dahlah muke danish seakan jek tuh...hahaha