Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 22, 2010

Gambar Danish di Jamuan Raya Tadika

Dalam n3 ini saya dah janji nak share pic Jamuan RAya Tadika Danish masa penghujung Syawal hari tu. Saya ada bagi camera saya kat cikgu dia minta tolong snapkan pic kanak-kanak ni...:)

Adalah sikit pic Danish ngan kawan-kawan dia. Pic makanan takde plak. Hampa ibu dia....saya suka tengok pic2 makanan nie..he he he...Tak pelah mungkin cikgu dia sibuk kot nak snap2 pic semua tu...Terima kasihlah cikgu sebab sudi snap kan pic anak saya n kawan-kawan yer.


Itu sajer. Takde caption. Biarlah gambar ye yang berkata-kata yer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




9 comments:

mamyharraz said...

tak sabar nak tgk harraz lalui situasi mcm ni ;)

mrs.ecam said...

wahh meriah ek...budak2 pong buat sambutan ari rye kt tadika...hihihi

☆ lieya latif ☆ said...

wah meriah ...kalerful gitu....masing2 dok tayang baju raye yeak hanim keh keh keh ...

betul2, mest cari gambar makanan kan.....takpe laa, next time pesan ngan cikug soh snap heheeheheh

atty's said...

firdaus kalo kat sekolah ada jamuan ..suka sangat

Dee said...

hanim..cikgu bukan blogger..yg dia tau mesti amik gambar org..gambar food kalo ko x pesan..dia x amiklah..kehkehkeh..

apa pun suka tgk Danish ngan kwn2 dia..hensem..

POSH76 said...

comei tengok semua budak2 kecik ni...sporting la cikgu Danish tulun ambik gambar yer

Mimy Hamid said...

wah banyak geng heheeh...bagus bagus...jgn gaduh

nieda said...

comel gambar budak2..nmpl natural je

win@momyShaneQeisha said...

comelnya budak2 nie.mcm student yg baik jer rupa danish ya.mesti meriah