Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 29, 2010

Detox Foot Patch

Malam tadi saya cube pakai Detox Foot Patch ni. Asben saya beli pelekat nie. Saya suh dia cube dulu dan dia kata ok. Badan ringan je bila kita bangun n rasa fresh. Itu je review suami saya. Yelah baru sehari je pun dia cube.

Semalam saya pun cubelah... Takut jugaklah kan. Tak tanya plak kalu ibu yang bf anak tak boleh pakai. Sape yang tau yer?Cume ibu yang hamil memang tak boleh pakai yer.

Pakainya sebelum tido n kene buka keesokan paginya.

Sebelum

Selepas. Banyaknya toksik dalam badan saya kan. Eloklah dia buang-buang toksik ni lepas ni. Toksik ni kan amcam racun dalam badan kita nie..

Sory kalu ada yang geli. Bau tak busuk yer. Bau herba-herba. Bau macam pahit-pahit. Kesimpulannya, malam ni boleh pakai lagi. Memang bertenagalah bila kita bangun esok pagi. Macam bersemangat gitu pegi keje.


KEBAIKAN FOOT PATCH DETOX:-
~Menyingkirkan pengumpulan toksin
~Membuatkan badan lebih bertenaga
~Mengurangkan allergies
~Menormalkan tekanan darah
~Mengurangkan sakit sendi atau arthritis
~Mengurangkan BERAT BADAN (ni yang best ni!)
~Memperbaiki Sistem Imunisasi Badan
~Mencegah kaki yang berbau
~Memperbetulkan aliran darah
~Meningkatkan kualiti tidur
~Merawat Resdong
~Menghilangkan saki kaki, sakit tumit
~Mengurangkan masalah sembelit

Ada yang dah cube? Apa kata anda pula...:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



14 comments:

zack_blossom said...

menariknye kak...mengurangkan berat badan tu yg penting ok...baiklah...sy akan cuba gak..hehehe..

Dee said...

dulu pernah cuba sis..lepas tu stop..ingat nk buat lagilah..rasanya byk toksik dlm bdn ni..hehehe..

makdara TERdiva said...

mlm td pun MDT ade try..dpt free lah katakan..hehe
rase mcm jakun plak pakai benda alah ni..

tapi bau herbs tu busuk sikit..
tp sbb 1st time pakai rase mcm biasa jer..ingat nak beli lagi..leh la pakai sbln sekali..ye dak??

nak kurus punya pasal..haha!

☆ lieya latif ☆ said...

lieya ni hanim dari dulu nak try....nanti nak beli laa nak cube...tapi tu laa bukan tuk lieya laaa...tampal kat mia ke mija ke papa dieorg ke heheeheheh......

Sham Ummi Echa said...

sy x penah try pon pakai ni. tp cam menarik je. dia kuarkan sumer toxin dlm bdn eh. boleh kurus??? wahhh ni yg menarik je nk try ni

Ciklinn said...

akak pun nak tryla... akk tak pernh guna lg benda ni....sbb akk selalu sakit tumit.... hihihh mmg best kalo leh kurus tu..

Qaseh said...

sy dah pernah guna detox ni..baru sekali tp rasanya sgt ok badan pun ringan je.

ieda said...

ermm akak pernah guna .. heheh dah jadi dealer lagi dikk .. memang bagus sgt2 ..

lepas nie kalau nak beli leh beli ngan akak .. akak bukak dlm fb :)

win@momyShaneQeisha said...

lama dah tak guna Detox Foot Patch nie..jgn2 bnyk juga toksik2 kat bdn saya ni

Eri-chan said...

tak pernah guna..minum teh detox adala..tak tahan p toilet jek..

IxoR@ said...

tertarik sbb ada bole kurang berat badan...

haaa....

beli kat ne? jenama apa yea?

;)

NeenaAnuar said...

en. teman pun suke pakai bende nie.. tapi I jek yg tak penah cuba lagi.. nanti nak cuba gak lah! :D

Mimy Hamid said...

i tak leh pakai benda ni...tetiba kering je kat kaki..benda alah hitam tak kuar pun..tak tau la napa

Redbloodsnow said...

haaa..zie dr duluuuu lg nk try benda alah nih kak. zie byk toksin dlm bdn. tp bile pijak pharmacy...sure nyer terlupe nk tanya ade x jual foot detox nih ah..hehe