Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, October 4, 2010

Cream Puff, Beard Papa's

Sambungan dari n3 INI

Lepas dah beli barang kat Jalan Tar saya ajak mak pegi Pavillion Masa on the way nak pegi Pavillion baru menyesal sebab jalan jem. Dahlah nak berkejar nak amik anak-anak lagi. Kesian plak tinggal lama-lama kat Taska sedangkan mak dia bergembira bebas..he he he..

Kami makan kat Food Republic je atau Food Court..nama kelasssssss..... Saya makan Sizzling Yee Mee.

Saya kalu makan kat food court mana-mana pun biasanya saya akan cari Sizzling Mee tu. Sebab kat food court-food court nilah biasanya ada jual Sizzling Mee ni.

Mak saya biasalah tetap ngan nasi ayamnya. Fav mak. Time Kasihlah mak sebab teman anim. Walau kami mak sakit tapi tetap setia nak teman anim.

Tujuan utama nak pegi "Beard Papa's. Nak beli cream puff. Tergoda tengok blog KIN.

Sempat curi-curi snap orang tu tengah letak krim dalam puff tu. Main tekan-tekan je yer..

See...meriahkan cream dia.Memang tak kedekut cream. . Yang penting sangat sedap! Rege tak taulah, main bayar jer..he he he. Yang pasti murah!. Kalu seketul tu 20 hinggit mau seumur hidup saya ingat. :)

Lepas tu kami baliklah. Takut nak round-round dalam Pavillion tu. Saya takut cari parking tak jumpe. he he he. Lagipun kaki mak kan sakit. Dahlah tu saya rase, kesian plak. Lagi pun dah petang, takut bertembung ngan orang balik keje. Lagi jem kang.

Itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



7 comments:

Ain said...

ain baca n3 hanim sambil telan air liur.....

dah la tengah pose ni....hahaha

sedapppppnya cream puff tu, kat sini sure takde...huhuhu

mrs.ecam said...

aku g pavilion gak tp ari sabtu...smata2 nk carik surau...1st time g pavilion...sabo jek lah kn...bkn pe...kt KL ni manyok gilez suping kumpelek....kalo stakat nk jln2 coci mata tu xdek la aku ghajin...tp klu aku tau psl puff yg manyok cream tu mau aku terjah gak kt kodai tu...tp sbb n3 ni pong br publish arini ntah bile la aku nk g lg pavilion tu...terliur ouwhh tngk cream die...slrupp...slruppp...

nieda said...

cream dia mmg marvellous...nyum nyum

Redbloodsnow said...

ADEHH!!! MELIOR TGK..GRRR GRRR.

tukang karut said...

lapaq la plak,pose 6 tk abes lg...

zack_blossom said...

sedapnye cream puff tu...mengidam dah ni...=p

Azmiezas said...

akak suka makan bream puff..pantang jumpa, mesti beli..