Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, October 7, 2010

Burger Sehinggit!

Semalam kan Burger King (BK) heboh pasal berger seringgit. Tapi saya tak pegilah , kebetulan opismate saya kene keluar, ada kerja sikit, saya pun kirimlah. Lima orang yang kirim. Saya dapat tau pun dari FB n kawan-kawan blog seperti AIN & AMY MAMA TISYA. Terima Kasih yer. Untung ada blog nie. Semua kita dapat tahu dulu kan...


Kawan saya beli tapau bawak balik, makan kat opis sajer. Kawan saya kata taklah ramai sangat. Masa tu dalam kul 1.30pm. Cume customer lebih ramailah dari hari biasa. Ala BK ni kan ala ala sendu jer pelanggannya. Dia pegi outlet Jejantas Sungai Buloh.

Saya ni bukanlah peminat BK ni n bukan jugak peminat burger daging (tapi Ramlee punya burger daging saya suka) tapi sebab sana sini kecohkan tu saya pun menggedik nak beli jugak...he he he

Saya makan dirumah sahaja sebab lunch semalam saya lunch ngan asben, dia ajak teman plak lunch.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Hanim...Salam Lebaran maaf zahir batin.....wah kalau sehinggit beger BK tu boleh lah beli...kalau normal price tak berbaloi sebab quality tak sama macam dulu2 dah! Last time Akak makan masa kat Melaka...Dataran Pahlawan a few months back...tak kenyang...kecik...tak sedap langsung....Vote of choice pada beger Mac D.....Go Mac D!

mama tisya said...

dgn ada blog & fb kalo ada promo apa2 sure cpt je tau kn...

kt outlet mn tu time 1.30 tk rmi...???kita kt outlet klcc ada member opis p awl dlm 11.30 tk rmi tp saper yg pegi time lunch katanye rmi smp 2-3lane beratur..

kita ptg saje drive thru tp dh out of stock...tu yg bli burger ninetynine saje utk tisya lg sedap...hehehe

Ain said...

ain pergi nak bukak puasa malam tadi, tapi out of stock...

sadisss sungguh....hahaha

nasib baik dah beli bubur ayam mcd satu mangkuk besor...

hari ni tak dapat pulak nak buat n3 pasal burger ni sbb pict. sume kat henfon hubby....

:: iManja :: said...

kat klcc panjang berjela dok tgk org beratur....

atty's said...

pakkal jauh BK..nie..kalo kty nak g kena g alamanda..

mamyharraz said...

..alahai nape sy tak tau..promosi semalm je ke..rugi.rugi..

eis said...

kalau org yg mmg kaki burger hari tu la dia nak beli secara pukal kan...

LotsOfLove-Pearls said...

beger..?
saya tak minat sangat beger...
sila beri ayam goreng.
hehehe..

sekali sekala layan jugalah cuma makan ayam jek. daging agak kurang.

*babe, join contest gua. dh publish. heeeeee

POSH76 said...

dapat gak u rasa kempunan nak yang singgit punyer mmg berbaloi baloi hehe

Dee said...

singgit? murahnya..BK ni setau dee mahal..beruntunglah sis dpt beli murah..

nieda said...

ptg smlm shj lalu kt BK extreme park sek 13, ramai bangat org serbu..

dah rmai mcm tu, tak koser nak beli

~AmyLiana8886~ said...

macam best je tu..ada rm1 jekan..malan jelakan kak..hehe

♥♥syahadah♥♥ said...

sehinggit ke? lunch je kot..
klu dinner hari ni gak aku gi terjah burger king..

eynda said...

Owhhh patut le sesak betul burger king shah alam...ada promosi murah rupanyer...akak tak tahu pun hihi...

Azmiezas said...

Alamak. ketinggalan ketapi..kalau tau, akak pun nak tumpang sekaki..

makdara TERdiva said...

akak lupa smlm bege ni singgit..kebetulan smlm akak cuti plak tu..kalau tau..komfom akak beli seploh...huwaaaaa..kempunan den

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

singgit, murah gilosss...
yg kaki lima pn takbleh singgit taw..
huhuhu, patut awak borong banyak ye..
tp kat sini takde la bege king, hampessss.. ;P

AzletOm said...

saya pun suka burger daging ramly.

*tepuk tangan *tepuk tangan


p/s : dah lama tak menyinggah.