Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 22, 2010

Baju Ibu Perantin Dah siap

Sebelum ni ada yang cakap Darissa nak jadi pengantin kan..so saya rase saya ni Ibu pengantinlah yer...he he he.. Semalam baju saya dah siap. Ala buat baju kurung . Kain pun kain biasa masa beli kat Jalan Tar hari tu. Saya takde hal lah, janji boleh pakai. Buat baju kurung n suruh kawan saya jahitkan manik kat tangan tu jer. Wahh!!! Ober kan ibunya siap bermanik bagai..he he he. Support kawan buat bisnes jahit maniklah..ha ha aha

Ini baju saye. Baju Darissa kasi suprise yer..

Baju Darissa pun dah beli tapi macam tak kenan plak. Macam nak tukar jer.. Memanglah tema pink tapi idaklah semua nak pink. Ada lah sikit lari warnanya tapi tak pe janji ado pink sikit-sikit..Danish punya baju pun takde lagi. Carik asyik tak jumpe jer.

Abah dia tak payah, pakai je baju melayu tahun-tahun lepas yang boleh matching ngan baju saya..he he he..Kesian abah dia kan. Dah dia tak kisahkan. Lelaki kan, dia takde takpe, janji anak bini semua ada, cukup dah bagi dia... Yelah takkan lah nak buat baju melayuu yang baru, membazir..... Pakai apa yang ada. Suami saya takpelah, saiz tak berubah. 10 tahun lepas punya baju pun boleh pakai lagi. Saya?????? tiap-tiap tahun berubah saiz...Sedihhhhhh.....

Itu sajer. Sampailah abis majlis akan saya update lah pasal cukur jambul Darissa nie. Mana tau kawan-kawan boleh refer, kat mana saya beli, kat mana saya tempah. Semua tu akan saya update nanti.Tunggu yer..


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




8 comments:

mamyharraz said...

bertambah kiutlah darrisa nnati :)

ieda said...

x sabar akak nak tgk darissa wiff new cloth .. jgn lupa update tau :)

Mimy Hamid said...

wahh pinkk..i likeee....cam sesuai je ngan anak gegirl awak...

atty's said...

tak sabar dah nak tgk nie.

nieda said...

meriahnya nk jadi ibu pengantin..

makdara TERdiva said...

memang dah biasa..ibu2 memang over dari anak..termasuklah MDT...haha!

Dee said...

oh..mak pengantin pun mesti glamourlah...xkan pengantin je glamour..

win@momyShaneQeisha said...

sure darissa thomey sangat nanti :)