Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, October 13, 2010

10.10.10 kami

Sana sini orang abadikan 10.10.10. Saya pun nak jugak kan..Tapi takdelah special. Tak perasan plak Ahad tu 10.10.10. Hari Ahad tu memang kami nak kuar. Biasanya kalu weeken tak balik Gombak kami akan keluarlah. Takde pegi mana pun. Saje kuar jbawak anak alan-jalan jer.

Ahad petang kami ke Jusco Kepong. Mencari barang 2 beradik tu tetap tak jumpe jugak. Dahlah semalam tak jumpe jugak. Biasalah apa yang kita nak tu mesti tak dapat bila kita tak nak melambak-lambak plak ada depan mata.

Pic gedik dalam kete harus ada. Train Darissa dari baby pasal posing-posing nie.Nanti dah besar senang nak suh dia posing-posing.


Pegi situ JJ mesti kene pau dek Danish.. Bagilah kang ada yg nangis kuak lentang kang kat situ.
Ibu snap-snap Darissa. Masa ni dia dah ngantuk dah...tapi nasib dia tak mengamuk-mengamuk.
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Sumbat susu terus tido..

Turun food court plak n wajiblah amik Sizzling ni kan..Yang ni pun sedap. Pedas kuah dia. Baru syiok! Kongsi ngan danish. Kene paksa sebab dah janji kene makan lepas main-main tadi.

Suami saya makan set portugis nie..Apa ntah exact name dia.

Itu je cerita kami pada 10.10.10. Cantik nombor tu. Sorylah kalu n3 ni boring yer. Bagi lah saya chance abadikan tarikh nie. Walaupun kan.....Yelah nak tawen pada tarikh ni tak bolehlah kan sebab I kan dah tawen..he he he


Dan pada 10.10.10 jugaklah berlakunya kemalangan bas express tu. Al-fatihah pada mangsa kemalangan ....:(


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






12 comments:

zack_blossom said...

betul la kak..time kte nak, mesti benda tu xde..bile xnk, melambak2 plak jumpe kan...=p

darissa sgt comel!!

☆ lieya latif ☆ said...

sizzling mee tu mmg menjadi pojaan kan hanim....hehehhe

samelaa kite, kalo gi JJ tak sah tak kene paw tempat menan2 nie huhuhuhu

tu laa ramai tol nak mengabdikan kenangan terindah ngna tarikh 10.10.10 nie...lieya plak dok umah bantai mkn n tdo hahahaahah

darissa cute!!

atty's said...

nie yang nak makan mee szilling nie .

Sham Ummi Echa said...

alamak..sy xde peristiwa nk abadikan pada tarikh tu. yg pasti hari tu, tuan umah buat knduri smpena nk pegi haji. daku mkn dgn sepuasnya2 pas2 balik umah bantai membuta..kekekeke

apa bnda yg dicari x jmpa2 tu?

ieda said...

heheheh cumeinya darissa tuu posing2 dlm keter sampai tertiduur .. cute sgt2 ..

lepas jalan2 mustilah makan kan dik .. akak kalau kuar wajib gak makan kalau idokkk dgr lah bebelan sampai ke umah heheheh

Redbloodsnow said...

hahaha...senang jek kan nk wat die tdo. sumbat susu tros ZzzzZzzz

Azmiezas said...

Amboi..Darissa..sukanya dapat jenjalan..sana sini..

Auntie jugak yg malas nak jalan,..penat..hehehe..

Dee said...

dua2 food tu dee suka..lamanya x mkn sizzling yee mee tu..terliur lak..

Drama Mama said...

sedapnya nampak sizzling tu! teringin, lama i tak makan sizzling. tapi kat penang ni susah nak cari yang sedap. huhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

POSH76 said...

tarikh tu mmg cantekkan...makin comei anak dara hanim ni geram dgn siap pakai hairband lagi...
harus nak cari sizzling ni hehe

Mimy Hamid said...

anak dara kamu sungguh comel..teruja..

win@momyShaneQeisha said...

wow lama tak makan Sizzling ni...
cutenya anak2 hanim,mamanya.comelnya darissa tidur tu.