Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, September 27, 2010

Setelah lama tak pekena

Setelah sebulan plus plus tak lunch McD bersama kawan seopis, tadi barulah kami dapat lunch sesama untuk makan McD. Yelah sebelum ni kan kita puasa. Kalu saya beli pun, hanyalah untuk Danish iaitu Happy Meal. Yelah masa bulan pose ari tu pun manalah nak bernafsu nak makan fast food ni.

Kawan yang join tadi, L-R : ayu n kak erni yang comel n cantik kecil molek.

Saya yang besar molek n sedikit gelap. Gelap sebab membelakangkan cahaya yer. Salahkan cahaya plak. :)

Seperti biasa Chicken Mc Deluxe menjadi pilihanku. Tak cube pun triple cheese berger tu sebab burger daging McD saya kureng sikit.

Sizzling Yee Mee. Oh! saya hanya makan burger tu saje yer. Pic ni ada sebab saya nak tanya kat mana yer Sizzling Mee ni yang sedap? Habaq mai sat.... Tekak ni macam ngidam ngidam plak. Bukan sebab peknen yer walaupun ada kes lewat 2 ari period sebelum ni..ngeh ngeh ngeh

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




11 comments:

zack_blossom said...

kalu kat jb ni sizzling mee yg sdp kat giant pasir gudang....meh la dtg cni...sy belanja ye...=p

POSH76 said...

sedapnyer...aduhai ini yang buat tingin nak cari sizzling hehe

*Tinie* said...

hohoho..sy skang ni tgh melantak double cheese burger...ada org belanja.... kalo kat port klang ni kat giant bukit tinggi la ada sizzling mee yang sedap

mamyharraz said...

ermm mcdonalds :) lama jugak tak mkn...ni dah mengundang teringin :P

Azmiezas said...

Sebenarnya susah jugak nak dapat sizzling mee yg sodap,..balik2 rasanya sama jer..

mumyShaneQeisha said...

wow Chicken Mc Deluxe tu.sedapnya
best kan sekali sekala lunch ngan kekawan

ieda said...

akak punn dah lama x pekena Mc D .. dapatlah sekali masa dlm poser arituuu .. pueh ati ..

tapi last sekali dgr ada yg cakap dah ditarik sijil halal .. pastu katanya dah diberikan balik .. mcm2 hal skrg niehh :)

Dee said...

dee baru ni pun mkn double cheeseburger mcd..itupun take away..hehehe..

♥♥syahadah♥♥ said...

betullah dah lama tak pekena mcd.asyik makan rendang je kan

Ain said...

kena request mcd ngan hubby jugak ni...

lama betul dah tak makan...

.::WaNiE::. said...

waaa lama nye tak makan sizzlingg