Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Saya nak ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin kat kawan-kawan semua. Saya harap tak terlambatlah yer. Mana tau ada tersalah komen ker, termenyinggung perasaan ker..Saya minta mmaf yer. Semoga kawan-kawan bergembira di hari lebaran. Berhati-hati di jalan raya tau.

Ari ni saya last keje. Esok dah start cuti. Tahun ni beraya belah saya dulu, raya kedua baru balik Kuala Kangsar kampung asben. Tak sabar nyer nak raya sebab 1st time beraya dengan bb girl saya tu, Darissa n Danish yang semakin bijak n memahami erti Hari Raya.

Blog juga akan mengikut saya beraya.. Bagi chan kat blog beraya plak..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



18 comments:

mrs.ecam said...

samat ari rye n kumpul wit rye tuk ank...heeeeeee pis

IxoR@ said...

wahh, semua org dah tayang kad raya...

ixora juga belum lagi..

tapi tak pe,

hanim... selamat hari raya...

maaf dipinta jika ada keterlanjuran bahasa sepanjang kita berblogging...

hati-hati di jalanraya tau!

POSH76 said...

cantek kad raya tu...selamat hari raya maaf zahir batin ..org perok gak ker....hehe

nieda said...

salam aidilfitri Muza...maaf zahir batin. Moga gembira sambut lebaran dgn baby

A.I said...

selamat hari raye utk hanim sefamily (^_^)

Zakiyah Zainon said...

selamat hari raya untuk hanim sekeluarga..hati-hati dijalanraya!
mohon maaf kalau saya ada salah silap sepanjang kita dok komen2 kat entry ni hehehe

Yan said...

ni kad raya ke.. kite mik eh..

owhh blog raya jugak eh...

p!nkerton said...

selamat hari raya hanim & family!! :)

Sham Ummi Echa said...

Selamat hari raya buat hanim & family. Pohon maaf zahir & batin. semoga gembira di hari raya. Meriah la raya awak tahun ni coz dah brtambah lg sorang anak.

mamyharraz said...

selamat hari raya hanim sekeluarga :)

gembira kita jadi sahabat disini :)

Kepoh-chi Punyer Cerita said...

selamat hari raya muza!

luahfikiran said...

SALAM,

LF MENGAMBIL KESEMPATAN INI MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN. SEMOGA AMALAN KITA DI BULAN RAMADHAN DITERIMA OELH ALLAH SWT

:: iManja :: said...

selamat hari raya buat anda sekeluarga

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin ye hanim..

hati2 di jalan raya..

zack_blossom said...

selamat hari raya kak anim...
hati2 ye lik kg ni...=)
sy minta maaf kalu de terkasar bahasa kt akak...=)

AzketOm said...

salam lebaran, minalaidilwalfaizin.

semoga raya kali ni lebih bermakna disisi keluarga tersayang. amin.

AzketOm said...

salam lebaran, minalaidilwalfaizin.

semoga raya kali ni lebih bermakna disisi keluarga tersayang. amin.

LotsOfLove-Pearls said...

Yo yo yooo..
ALOHA babe..

masih bercuti raya ke..?

selamat berhari raya k..
balik nanti mesti banyak updte citer raya..

mesti meriah je kan..?

take care k..